Diego Matamoros a 'Sábado Deluxe'

Diego Matamoros sobre la seva germana Laura: és una «nena consentida»

Els dos germans no es parlen des de fa mesos perquè Laura ha fet costat al seu pare després de la separació amb Makoke

L’aparició de Diego Matamoros a 'Sálvame Deluxe' ha donat peu a multitud de confessions. Disposat a sincerar-se sobre la relació que manté amb el seu pare, va opinar també sobre l’enfrontament que van tenir al mateix plató Kiko Matamoros i Makoke  i fins i tot va dedicar temps a dedicar unes paraules a la seva germana Laura amb qui no manté cap contacte des de fa mesos.

 

 

  • També pots llegir:  Dulceida revoluciona les xarxes amb un nu integral amb Laura Matamoros

 

Diego Matamoros compara la seva germana amb una nena consentida

Recordem que Laura Matamoros va ser un suport indispensable per al seu germà en l’enfrontament contra el seu pare quan les diferències d’ambdós van fer-se evidents. Els dos germans van unir-se  per una mateixa causa: fer pública la mala relació que tenien amb el seu pare Kiko Matamoros. Fins i tot, li recriminaven el fet que no els hagués permès conèixer a Makoke.

Tot apuntava al fet que la reconciliació del col·laborador de 'Sálvame' amb la seva família era un somni impossible de realitzar. No obstant això,  Laura va fer un pensament i va disposar-se a defensar el seu pare i a ser el seu suport després de la separació de Makoke.

Així doncs, Diego admetia a 'Sábado Deluxe' que la relació amb la seva germana era insalvable i que no contemplava un nou apropament amb ella. «Jo he cedit moltes vegades amb Laura», comentava el fill de Kiko Matamoros.

Sembla que la seva germana no feia cap esforç per mantenir la relació i ell ha perdut la paciència per estar sempre pendent d’ella i intentar solucionar les coses.  Ha arribat a comparar la seva complicada situació amb la d’una nena consentida:  «li estàs donant la píldora moltes vegades a un nen consentit».

Matamoros afirma que la seva germana ha canviat de bàndol per diners

Laura Matamoros i Dulceida en un esdeveniment
Laura Matamoros i Dulceida en un esdeveniment | LA COCTELERA

Diego insisteix que el canvi sobtat de la seva germana és degut a un interès econòmic, i que ella abans no tenia aquest tipus de comportament: «Trobo a faltar la Laura que explica veritats com punys i que no s’amagava darrere la fama».

I és que Laura Matamoros s’ha posicionat com una de les joves influencers amb més reputació del moment, i té com a representant la mateixa que porta a Dulceida.  La seva presència està a tots els esdeveniments més mediàtics, i les marques més famoses contacten amb ella perquè sigui la seva imatge.

Diego Matamoros afirma que aquest estil de vida és el que ha comportat el canvi de comportament de la seva germana, i l’acusa d’haver-se venut: «Laura té moltes marques darrere seu, molt potents. Ha canviat per diners».

El distanciament dels dos germans

La ruptura de la relació ens ha sorprès a tots, ja que estàvem acostumats a veure’ls formant un molt bon equip en la lluita contra el seu progenitor.  Diego va confessar les raons del refredament de la relació amb la seva germana el passat mes de desembre.

Laura Matamoros i el seu pare
Laura Matamoros i el seu pare | LA COCTELERA

«Amb Laura no m’hi parlo, vaig coincidir amb ella en un judici i no ens vam saludar.  No tinc relació amb ella, i ara mateix estic dolgut, per certes coses que transcendeixen, no em ve de gust forçar res», se sincerava Matamoros comentant que Laura ha perdut també la relació amb la seva mare i les seves germanes.