Diego Matamoros esperant a Estela Grande, acabada d’arribar de ‘El tiempo de descuento’ (02-02-2020)

Diego Matamoros trenca el seu silenci sobre la ruptura amb Estela: «Cada acte té la seva conseqüència»

El fill del col·laborador de 'Sálvame' ha volgut aclarir la seva situació actual amb la seva exparella

«He de donar-vos una explicació». Així començava Diego Matamoros el seu vídeo presentació a Mtmad, on fins fa relativament poc compartia un canal amb la seva ja exparella, Estela Grande. La parella tenia un programa anomenat ‘Lo nuestro’, on suposadament compartirien els moments més íntims de la seva relació i explicarien les seves experiències als seus seguidors.

Després de la ruptura, sembla que Diego  vol presentar-se com si fos un home nou i el seu pare no fos una de les cares més reconegudes de la televisió. «Em dic Diego Matamoros Flores. El meu pare és Kiko Matamoros, per qui no em conegui. La meva mare és Maria Flores, la dona de la meva vida». Així comença l’exconcursant de ‘Supervivientes’ a parlar sobre la seva vida més personal i familiar, allunyat de la imatge «seriosa i dura» que mostra a la pantalla.

«Hem fet passos en direccions molt diferents»

D’aquesta manera estrenava Matamoros  ‘Borré Cassette’, el seu nou programa en solitari a Mtmad  on parlarà sobre aquella faceta que no es veu a televisió. Però abans ha volgut donar una explicació a tots aquells que esperaven la continuació de ‘Lo nuestro’, el programa que tenia juntament amb Estela. «Donada la situació que portem, que ens hem separat, tot i que és una persona molt important per a mi i ho ha estat a la vida, ara recorrem un camí separat i és el que hi ha», aclaria Diego.

I entre presentacions familiars, el fill de Kiko Matamoros començava a parlar sobre la dolorosa ruptura amb la que ell creia que era l’amor de la seva vida.  «Estic molt trist però s’ha d’avançar. Cada acte té la seva conseqüència. Cadascú de nosaltres hem fet passos en direccions molt diferents», deixava caure Matamoros després del pas de la seva exparella per ‘Gran Hermano' i posteriorment per ‘El tiempo de descuento’.

El pas d'Estela com a concursant, el principi del fi

«I això també és un ‘avís per navegants’. Sobreexposar-se d’aquesta manera a televisió, als mitjans, i al final no poder controlar tot és molt complicat. I que tothom sàpiga de la teva vida, i en aquestes condicions, és encara més complicat». D’aquesta manera, el fill del col·laborador de ‘Sálvame’ deixa caure la vida televisiva d’Estela com una de les raons de la ruptura. Cal recordar que la seva crisi  va començar després que ella participés a ‘Gran Hermano VIP’ i, posteriorment, a ‘El tiempo de descuento’, programes on Estela  va parlar sobre intimitats personals que al seu marit no li van fer molta gràcia i on la química amb Kiko Jiménez va crear-li més d’un problema.

Amb tot, sembla que Diego  està disposat a deixar-se conèixer més enllà de ser fill de Kiko Matamoros i marit d’Estela Grande. «Aquí comença la meva nova vida com a solter. No com a divorciat, perquè no hem fet encara aquest pas. Estem donant tot el temps del món per fer les coses bé. I res, comença una altra vida». Casualment-o no-, Diego  va pujar aquest vídeo aquest dia 24, dia de l’aniversari d’Estela Grande i el primer que passen separats des que van començar la seva relació.

També et pot interessar...