Diego Matamoros atenent a la premsa del cor

El dineral que ha acceptat Diego Matamoros per entrar a 'La casa fuerte'

Es convertiria en el concursant estrella del 'reality'

Telecinco es troba en aquests moments preparant la nova temporada de 'La Casa Fuerte' i Diego Matamoros podria ser un dels seus concursants. El 'reality', que començarà a emetre's molt aviat, ja està buscant participants i el nom d'aquest sona amb molta força. És més, segons ha donat a conèixer el mitjà 'El Confidencial Digital', el jove es convertiria en el famós més ben pagat de l'edició.

El catxet de Diego

És cert que, des d'uns mesos fins ara, Diego Matamoros ha aconseguit un gran protagonisme a la televisió i a la premsa rosa, després de trencar el seu matrimoni amb Estela i iniciar una nova relació amb la doctora i exmiss Carla Barber. Precisament, aquest actual interès en la seva figura és el que ha fet, o això sembla, que Mediaset hagi pensat en ell com a concursant estrella de 'La Casa Fuerte', fet que es veuria reflectit en el seu sou. Així, el citat mitjà ha revelat que cobraria ni més ni menys que 5.000 euros per setmana.

Aquest catxet no té res a veure amb els que es paguen en altres concursos com 'Supervivientes', ja que aquests són més alts. Malgrat això, s'ha de tenir en compte que aquest programa es considera de baix cost i que els seus integrants no cobren més de 2.000 euros a la setmana. Per aquest motiu, està clar que la negociació, pel jove, ha estat un èxit. Això sí, de moment, es desconeix si participarà amb la seva actual xicota o amb la seva exdona, ja que els famosos concursants d'aquest programa van en parelles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRÒXIMAMENT #LaCasaFuerte2

Una publicació compartida per La casa forta (@lacasafuerte_tv) el

Sembla, segons s'ha publicat, que el fill de Kiko Matamoros hauria signat el contracte amb la productora 'Bulldog TV'. Però el que no sabem és si ja ho han fet les altres celebritats que han sonat aquests dies com a possibles integrants de la segona edició de 'La Casa Fuerte', com són Yurena, Loli Álvarez, Violeta i Fabio, Steisy i Pablo, Juan Miguel, el Maestro Joao i José Antonio Avilés. Caldrà esperr per sortir de dubtes.