Diego Postigo torna a trobar l'amor després de la mort de Bimba Bosé

L'exmarit de Bimba Bosé ha refet la seva vida amb una famosa actriu espanyola
Imatge de la parella | cedida
 

Tres mesos han passat des de la mort de la model Bimba Bosé i fins ara no s'havia conegut el romanç que manté el seu exmarit, Diego Postigo, amb l'actriu Bárbara Lennie. La mort de l'artista va suposar un cop dur per a Diego, ja que malgrat la seva separació, tots dos mantenien una estreta amistat. Ara, el cantant torna a somriure al costat de la intèrpret.

 

 

 

 

Segons 'Divinity', tots dos van començar la seva relació a finals de l'any passat, poc abans de la mort de Bimba. De fet, el mitjà explica que la Bárbara ha estat un dels principals suports d'en Diego en aquests durs moments. La relació, però, s'havia mantingut en secret i allunyada de les càmeres fins fa una setmana, quan ella va publicar una fotografia al costat del cantant fent-li un petó a la galta.

 

La confirmació ha arribat dies després gràcies a la publicació d'una altra instantània en la qual apareix l'actriu celebrant el seu aniversari al costat de June, la filla del cantant. «Ahir vaig fer anys envoltada d'amor. Somio de dia i de nit. #lovingjune Gràcies per tantes felicitacions i afecte !!!» escrivia la intèrpret de 'La piel que habito'. Bárbara Lennie anteriorment havia estat parella d'Israel Elejalde, una ruptura que encara que va sortir a la llum al febrer, havia tingut lloc feia alguns mesos.

 

Bárbara Lennie i Diego Postigo | Instagram

 

Bárbara Lennie i la filla de Diego i Bimba | Instagram