Ángela Dobrowolski, mujer de Josep María Mainat, con peluca blanca y gafas de sol atendiendo a los medios a las puertas de su casa

L'acord secret de Mainat amb la seva dona que l'obliga a pagar-li un dineral

L'alemanya sortirà molt beneficiada del divorci amb l'empresari català

Segueixen sorgint noves anècdotes sobre el cas de Josep Maria Mainat. En aquesta nova entrega, la COPE ha accedit als capítols matrimonials de l’empresari, entre els quals es troba el seu enllaç amb Angela Dobrowolski –la seva gairebé assassina.

La fortuna de l’empresari català és notable i, encara que no se sap exactament quan patrimoni conserva queda bastant clar que no és poc. La teoria principal sobre per què Angela voldria assassinar el seu marit és la fortuna que obtindria com herència. Però ara s’ha descobert que el divorci tampoc li surt gens malament a l’alemanya.

Els diners que s’emporta Dobrowolski pel divorci

Segons ha informat la COPE, el matrimoni va anar a un notari d’Horta a Barcelona per pactar un règim econòmic matrimonial. Allà van firmat una separació de béns, però també la pensió i la indemnització en cas que de separar-se. Així, en cas de divorci Angela s’emportaria una autèntica fortuna, tal com es pot llegir al pacte entre Mainat i Dobrowolski que va ser firmat fa ara una dècada.

«Si es divorcien passats 5 anys del casament, Mainet cedeix a Angela l’ús d’un habitatge d’un milió d’euros (més IPC). Si hi ha fills, cedeix l’ús d’aquesta casa fins que el menor dels fills faci 25 anys». Així estaríem parlant d’una gran quantitat de diners amb un clar beneficiari: Angela Dobrowolski.

El document segueix: «Pensió compensatòria: 5.000 euros mensuals (més IPC: uns 5.700€/mes), i si hi ha fills 500 euros més. I per cada fill 1.500 euros més». Si ens posem a calcular, i tenint en compte que la parella té dos fills en comú, Angela rebria 3.000 euros més que s’afegirien a la quantitat acordada anteriorment.  Segons s’informa la COPE, l’educació dels fills és un cost a banda i estaria costejat exclusivament per Josep maria Mainat.

Així, Angela s’emportaria en aquest divorci la frívola quantitat de 9.000 euros al mes. Tot i això, la teoria principal continuaria apuntant que aquest no és l’objectiu final de l’alemanya i els Mossos d’Esquadra sospiten que tornarà a intentar assassinar l’empresari català. I és que els diners que rebria per l’herència serien infinitament més elevats, així com la custòdia completa dels seus dos fills en comú.