El dineral que s'hauria embutxacat Leticia Sabater per llogar casa seva per Cap d'Any

Podrien existir uns missatges que demostrarien que sabia el que anava a ocórrer a casa

Leticia Sabater al plató de 'Sálvame'
El dineral que s'hauria embutxacat Leticia Sabater per llogar casa seva per Cap d'Any | Telecinco

La cantant, actriu i presentadora Leticia Sabater no està passant el seu millor inici d'any. Aquest cap de setmana es convertia en protagonista després que es descobrís que ha celebrat una festa il·legal en el seu xalet de Madrid. El programa 'Viva la vida' es va desplaçar fins al seu habitatge i va poder enxampar la presentadora gravant unes bosses d'escombraries, que, segons sembla, voldria presentar com a prova i així inculpar els veritables responsables del festí.

De moment només s'ha pogut confirmar que la casa va ser llogada a un conegut de la cantant i que tenia la intenció de compartir el Cap d'Any amb dues parelles més.I, seguint aquesta línia, fins al moment es creia que Leticia Sabater era la víctima i que havia estat enganyada. Kiko Hernández, però, va aportar noves dades a 'Sálvame' i segons sembla va ser la mateixa Leticia qui va llogar la casa. Concretament, li va lligar a un home, colombià de nacionalitat, i que fa poc temps que es dedica a aquest negoci. 

Sabater, enganyada o culpable?

Aquest s'encarrega d'improvisar reservats i vendre ampolles d'alcohol a grups que paguen xifres que superen els dos-cents euros, a canvi de gaudir de cases com la que té la cantant. Així, Hernández ha indicat que podrien existir missatges entre Sabater i la persona a la qual li va llogar la casa, on aquest li comunicaria la seva intenció de realitzar una festa dins de la seva llar.

Això, que podria semblar un simple detall, pot donar un tomb a la investigació de la Guàrdia Civil, ja que Leticia perdria la bona fe en el moment de llogar la seva llar i seria partícip de les intencions de l'home anteriorment esmentat. També sorprèn que, segons el col·laborador, la casa es llogui per tres-cents euros la nit i que en aquesta ocasió es tanqui el preu en sis mil euros.

Leticia Sabater es troba en dependències policials

'Sálvame', a més, mostrava com Leticia Sabater sortia de casa amb cotxe per desplaçar-se fins a les dependències policials. Minuts més tard, s'oferien imatges de la cantant entrant a la caserna de la Guàrdia Civil, tot i que aquesta es negava a explicar el motiu pel qual es trobava allà.

Sabater podria haver estat citada en qualitat de denunciada o de denunciant, un detall que seria clau per decidir si la cantant formava part de l'organització o si bé, ha estat una víctima de l'enrenou que es va muntar a casa seva.

L'hermetisme de la cantant podria ser degut al fet que, a més de tots els fronts legals, estaria preparant una exclusiva en la qual revelaria tot el que ha passat. Aquesta aparició segurament podria produir-se el pròxim dissabte a 'Sábado deluxe'.


Comentaris

envia el comentari