David Valldeperas, el director de 'Sálvame', en una foto del seu perfil d'Instagram

El director de 'Sálvame' explica qui va fitxar Antonio David a Telecinco

David Valldeperas i Kiko Hernández neguen que mantinguin una relació d'amistat amb l'excol·laborador

Aquest dimarts, 11 de maig, s'ha viscut una tarda molt intensa al plató de 'Sálvame' després que Kiko Hernández hagi volgut denunciar les acusacions que se li han fet respecte a la docusèrie de Roció Carrasco. Així doncs, es rumoreja que Kiko i la direcció del programa estan fent un paper i realment no donen suport a Rocío. 

Tant Kiko Hernández com David Valldeperas, director de 'Sálvame', han defensat la seva veritat negant en rotund que «estiguin fent un paper» i que mantenen una relació d'amistat amb Antonio David Flores.


«Em va costar adaptar-me a treballar amb Antonio David»

Kiko Hernández, molt indignat per les acusacions, ha demanat que David Valldeperas doni la seva opinió. El director de 'Sálvame' ha parlat alt i clar sobre la seva figura i ha explicat el motiu pel qual va decidir contractar Antonio David quan va sortir de 'GH VIP 7'. Valldeperas ha reconegut que no ha estat senzill comptar amb l'exguàrdia civil al plató de Telecinco, tenint en compte que el català és amic de la filla de Rocío Jurado.

«Al principi em va costar adaptar-me a treballar amb Antonio David, però després saps que soc un noi que m'adapto bastant bé a les situacions... I soc pragmàtic i bo, es va convertir en un element més del programa», ha afirmat Valldeperas sobre com va viure en primera persona els primers passos de l'exguàrdia civil com a col·laborador de Mediaset.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Parlava David Valldeperas d'Antonio David amb Rocío Carrasco?

«És veritat que mai he tingut cap problema amb ell, però mai l'hagués fitxat perquè tinc una amistat molt estreta amb Rocío», ha afegit Valldeperas. A més, ha confessat el moment en què va comunicar-li a Rocío que volia contractar a Antonio David. 

«Vaig trucar a Rocío Carrasco uns dies després de contractar Antonio David. I res, no em va costar dir-li i no  em va fer cap advertència», assegura Valldeperas, reconeixent que no és habitual que parlin d'Antonio David: «La veritat és que, a veure com ho explico, a mi m'ha parlat molt poc d'Antonio David. Normalment no surt o no sortia a la conversa».

Kiko Hernández, indignat amb l'exmarit de Rocío Carrasco

Abans de la reflexió del director, Kiko Hernández ha estat l'encarregat d'encendre la metxa al plató de 'Sálvame', enviant un missatge molt rotund a l'excol·laborador del programa. «Tu, Antonio David Flores, deixa de dir que David Valldeperas i jo fem teatre aquí a Mediaset i que sovint et truquem, perquè això és mentida», ha sentenciat molt cabrejat el veterà tertulià de Telecinco.

«Dius que tu i jo parlem tot el dia al telèfon. Deixa de dir això perquè és mentida. No he tornat a parlar amb tu en la meva punyetera vida des que et van fer fora d'aquest plató. Deixa de dir-los això als teus familiars. No hi ha ni una sola trucada ni un sol missatge. Menteixo. Hi ha una trucada que estava mirant uns whatsapps i et vaig trucar sense voler. Antonio David Flores, deixa de dir que soc el teu amic perquè no he tornat a parlar amb tu en la meva punyetera vida des que et van fer fora d'aquest plató», ha afirmat sense condicions el col·laborador madrileny.