La discreta noia que agafa la mà a David Flores Carrasco

Els fills d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco han estat de visita a Chipiona

David Flores agafat de la mà de la filla de Gloria Mohedano, Rocío i Manuel de fons
David Flores anava acompanyat d'una noia molt discreta | Lecturas

Rocío i David Flores han gaudit d'uns dies de vacances a Chipiona (Cadis), el lloc de procedència de la seva àvia Rocío Jurado i on aquesta està enterrada. Encara que Rocío i David no tenen cap mena de relació amb la seva mare des de fa set anys, cada vegada que viatgen a la terra natal de la seva progenitora es reuneixen amb la família materna. 

Molt units amb la família

Al contrari que la seva germana o el seu pare, David Flores no acostuma a aparèixer públicament davant dels mitjans. Tot i això, durant la seva estança a la localitat gaditana se l'ha pogut veure molt unit a un dels membres de la seva família: la filla de Gloria Mohedano, Rocío. Els dos tenen una relació molt estreta que no han dubtat en ensenyar en més d'una ocasió a través d'Instagram. 

Gloria Mohedano, la germana de Rocío Jurado, i el seu marit també han volgut acompanyar a Rocío i David durant la seva visita. Junts han recorregut els carrers de Chipiona, passant per llocs molt especials per a la família. A les xarxes socials no han deixat de compartir imatges que demostren com de bé s'ho han passat aquests dies, i on s'evidencia la bona relació que té la família amb David i Rocío Flores, i també amb la parella d'aquesta, Manuel Bedmar

Qui tampoc ha volgut faltar a la cita ha estat Gloria Camila Ortega, la filla de José Ortega Cano i Rocío Jurado. Gloria sempre ha tingut molt bona relació amb els seus nebots, però especialment amb Rocío, i és que són un suport essencial l'una per l'altra. 

Imatge compartida per Rocío Flores a Instagram
La família ha visitat llocs molt especials de Chipiona (Cadis) | Instagram


Comentaris

envia el comentari