rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

María Lapiedra explota contra Mila Ximénz: «Sóc jove i guapa, i tu no»

Les col·laboradores de 'Sálvame' han protagonitzat un moment de màxima tensió en el programa
Imatge de la dura discussió entre María Lapiedra i Mila Ximénez a 'Sálvame' | Telecinco

 

La tornada de María Lapiedra a 'Sálvame' no ha estat tan agradable com hagués desitjat. Després d'abandonar 'Supervivientes', la tertuliana ha reaparegut pels platós de Telecinco, on s'ha trobat amb una combativa Mila Ximénez, que no ha dubtat en carregar contra ella.

 

«T'has estat rient, a publicitat, del programa, de nosaltres i de tot això», reclamava la periodista. La parella de Gustavo González presenciava atònita l'escena, assegurant que no s'havia burlat de ningú. No obstant això, Mila Ximénez va continuar amb els seus atacs.

 

La televisiva va començar a llençar preguntes contra l'exactriu de cine per adults, qüestionant-li si ja havia pagat la indemnització per marxar de 'Supervivientes' abans d'hora, si ja havia cobrat per realitzar reportatges fotogràfics i si seguia oferint diners per vendre el seu divorci.

María Lapiedra explota contra Mila Ximénez

Ha estat en aquest moment quan María Lapiedra no ha suportat la pressió que exercia Mila Ximénez i l'ha criticat per tenir-li enveja que «jo sóc jove i guapa, i tu no». La frase ha indignat els companys de 'Sálvame', encara que Lapiedra s'escudava afirmant: «No vol guerra? La tindrem».

 

Tot i això, Mila Ximénez no es va quedar callada i va fer gala de l'experiència televisiva que compta. «Quan jo era jove i guapa, no ballava als hotels. Aquesta és la diferència entre tu i jo», va respondre ràpidament la periodista, fent referència al passat de l'exactriu de cine per adults.

Mila Ximénez humilla a María Lapiedra

María Lapiedra intentava reaccionar amb la mateixa agilitat, contestant que «prefereixo ballar en un hotel per mantenir a les meves filles a venir aquí i atacar a tot el món». No obstant això, el públic del programa ja havia trobat una clara guanyadora de la impressionant batalla dialèctica.

 

Mila Ximénez no semblava tenir-ne prou i va acabar llençat un últim dard contra María Lapiedra: «A la meva edat, estaràs perquè t'intercanviïn», va etzibar-li la periodista, en el retorn més amarg de la parella de Gustavo González davant dels platós de Telecinco.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris