Forta discussió entre Omar Montes i Isa Pantoja en ple carrer

Agents de la Policia van haver d’intervenir en la discussió que van protagonitzar els joves enmig del carrer
Chabelita i Omar discutint al carrer | TELECINCO

 

Un capítol més en l’estranya relació de Chabelita amb Omar Montes. La germana de Kiko Rivera va anar a casa del seu ex per recollir les seves coses. Un cop sortia de l’apartament, el cantant, que la perseguia amb el seu cotxe, va baixar del vehicle per intentar parlar amb ella. Va ser aleshores quan Isa va començar a plorar i demanar-li que la deixés en pau. Els crits de la parella enmig del carrer van alertar als agents de la policia que es van apropar al lloc dels fets per esbrinar què succeïa.

 

 

Chabelita i Omar discuteixen enmig del carrer

Dilluns al migdia, pocs minuts després que Omar sortís de casa seva, va aparèixer Isa Pantoja amb la intenció de recollir les seves coses de la casa del cantant. Preguntada pels reporters que allí hi havia, sobre el motiu de la visita, ella es va limitar a ensenyar una bossa plena d’objectes que havia agafat de la casa del seu ex.

 

 

Isa Pantoja, molt nerviosa i incòmode amb aquella situació, no volia donar cap mena de detall i va remetre als reporters que parlessin amb Omar, ja que com li va dir una reportera, es trobava a la porta de la casa per la qual ella acabava de sortir. «Jo ja em vaig retirar fa un mes i no diré absolutament res», va repetir Chabelita en diverses ocasions.

Isa no va voler fer declaracions per la seva visita a casa d'Omar | TELECINCO

 

Omar la segueix en cotxe

Després de la trobada a casa d’Omar, el jove la va seguir amb el seu cotxe i li demanava a Isa que pugés, però ella s’hi va negar i va intentar seguir el seu camí per evitar aquella escena com més aviat millor.

 

En veure que no aconseguia que Isa li fes cas, el cantant va baixar del cotxe i la va perseguir a peu. Va ser quan la filla d’Isabel Pantoja, en un intent d’Omar d’acostar-se a ella, li va dir alguna cosa molt enfadada i Omar la va deixar anar. Però la cosa no va acabar aquí, i és que Omar va tornar a pujar al cotxe i la va continuar seguint. Chabelita, cansada de l’actitud d’Omar, el va cridar dient-li que la deixés en pau, i en veure que el jove se li tornava a acostar van iniciar una forta discussió enmig del carrer tot i els intents fallits d’Omar per tranquil·litzar-la.

 

La Policia, al lloc dels fets

En aquell moment, va aparèixer una patrulla de policia, que alertada pels crits dels joves i pel cotxe d’Omar que obstaculitzava el pas de la resta de vehicles, els hi van demanar explicacions del que estava succeint. Minuts més tard, els mateixos agents van donar la discussió per finalitzada i cadascun dels joves va marxar pel seu compte.

La policia va intervenir en la discussió d'Isa Pantoja i Omar Montes | TELECINCO

 

La presència de la premsa incomoda Isa

Segons una col·laboradora d’ ‘El Programa de Ana Rosa’ de Telecinco, el que va atabalar realment a Isa va ser la presència de la premsa en el lloc dels fets, ja que ella ha decidit mantenir-se al marge de tot això. Per aquest mateix motiu, durant la discussió, li va recriminar a Omar si va ser ell qui va avisar a la premsa.

 

Omar, en canvi, només volia acompanyar a Isa a casa seva en cotxe perquè no aconseguia cap taxi a causa de la vaga d’aquest col·lectiu. Malgrat tot, l'ex concursant de ‘GH VIP’ va aconseguir marxar amb un vehicle de ‘Cabify’, evitant per fi la pressió a la qual li van sotmetre els periodistes allí presents. L’única cosa que queda clara d’aquesta història, és que els dos joves pateixen un seguiment molt exhaustiu dels reporters que fa que no puguin fer cap moviment sense que aquests se n’adonin.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris