Disney, Amazon o eBay, alguns dels llocs on pots comprar la tassa de Chip

Si t'has quedat sense aquest producte, a Primark encara el pots aconseguir

La tassa de Chip de Primark | Cedida

La tassa de Chip de 'La Bella i la Bèstia' que va posar a la venda Primark ja està esgotada. Encara que Primark s'ha compromès a treure una nova remesa de tasses a 5 euros, segons informa 'Cribeo' hi ha nou llocs més a part de Primark on es pot aconseguir la tassa de Chip sense que s'hagi d'esperar que la companyia irlandesa la torni a posar a la venda. 

1. Disney: És oficial i només costa 3 euros més, o sigui, 7,99 euros; la part negativa, però, és que és de plàstic perquè està pensada per als nens. Es pot comprar a la seva pàgina web.

2. Etsy: Es tracta d'una reinterpretació feta a mà i que permet afegir-li un nom o una data. Es pot comprar a la seva pàgina web.

3. Etsy: Es diferencia de l'anterior en el fet que és d'origen italià i que serveix realment per beure el te, sent per tant el preu més elevat. Es pot comprar a la seva pàgina web.

4. Etsy: Es tracta d'una reinterpretació impresa a 3D i pintada a mà que val uns 12 euros. Es pot comprar a la seva pàgina web.

5. Amazon: Es tracta d'una porcellana pintada a mà i amb fil d'or, i que a més inclou la senyora Potts per a un joc de te complet. Es pot comprar a la seva pàgina web.

6. Amazon: Es diferencia de l'anterior perquè és de ceràmica. Es pot comprar a la seva pàgina web.

7. eBay: Es tracta d'una imitació xinesa que porta dues tasses de Chip i una de la senyora Potts. Es pot comprar a la seva pàgina web.

8. Disney: Es tracta del 'pack' d'acció real. Es pot comprar a la seva pàgina web.

9. eBay: Es tracta d'un 'pack' d'acció real alternatiu al de Disney. Es pot comprar a la seva pàgina web.


Comentaris

envia el comentari