Disposada a explicar la seva veritat: Rocío Flores prepara la seva entrevista

La jove té ganes de respondre públicament punt per punt totes les acusacions de la seva mare

El documental de Rocío Carrasco ens manté en una tensió constant des de fa setmanes i sembla que la situació no fa més que empitjorar. Sobretot ara que Rociíto ha carregat contra la seva pròpia filla i ha explicat un dels episodis més durs de la seva vida. 

Carrasco ha relatat amb pèls i senyals com la que va ser la nineta dels seus ulls, a poc a poc es va anar convertint en un monstre manipulat pel seu pare, Antonio David, i capaç de qualsevol cosa. Fins i tot agredir i atacar la seva pròpia mare. Un fet que ha deixat a tots aquells que segueixen de prop la docusèrie sense paraules. Sobretot, després de conèixer els detalls de la famosa agressió que va tenir lloc el 2012, després de la qual Rocío Flores se n'anava a viure de forma definitiva amb el seu pare.

No obstant això, no tots creuen en el testimoni de Carrasco i són molts qui l'acusen de vendre els seus fills per diners o utilitzar-los com a moneda de canvi per atacar el seu ex. 

Per la seva banda, Rocío Flores, una de les principals protagonistes d'aquesta història, s'ha mostrat completament destrossada després d'escoltar el relat de la seva mare. De fet, assegura que hi ha parts que no són del tot certes. Així, estaria preparant una devastadora entrevista amb la qual planeja respondre totes les acusacions de la seva mare.

L'entrevista concediria en exclusiva a Ana Rosa Quintana, en el programa on col·labora. I és que la presentadora s'ha convertit també en la seva principal defensora. Així doncs, no sorprèn que Flores confiï en ella per afrontar un moment tan delicat.

Ha estat Gustavo González qui ha ofert la informació en exclusiva durant el 'Sábado Deluxe', on ha assegurat que la jove «està disposada a parlar gratis o donar els diners que guanyi per l'entrevista». És a dir, que Rocío pretén rebatre la seva mare demostrant que ella pensa parlar sense necessitat de treure'n benefici.

Recordem que s'ha especulat molt sobre els diners que Rocío Carrasco podria haver-se embutxacat, no només gràcies al documental -es parlava d'una xifra de més de 3 milions d'euros-, sinó també gràcies a la repercussió que està tenint. En concret, el vestit fúcsia que Rociíto llueix en el documental s'ha convertit en un autèntic èxit de vendes -ja s'ha exhaurit a gairebé tot arreu-, i havent augmentat la recerca d'aquest tipus de peces en les setmanes que porta d'emissió.

Segons ha explicat González, «hi ha molts matisos que creu que són importants explicar per aclarir les coses. Després del que la seva mare ha exposat i el que s'ha omès, dona per perduda la relació amb ella. El que vol és salvar la relació amb el seu germà. Quan va començar el documental sí que volia recuperar la relació amb la seva mare, però després dels dos últims capítols, no. Ella té la seva versió dels fets».

Segons sembla, l'únic que preocupa ara mateix a Rocío és no perdre al seu germà David, qui s'hauria quedat molt afectat després d'escoltar el testimoni de la seva mare. Tal com afirmen algunes informacions, el fill petit de Rociíto sí que dona credibilitat al relat de la seva mare, mentre que la seva germana ja no té cap intenció en acostar postures.

Molts sostenen que Carrasco ha relatat aquest episodi per protegir-la, com és el cas de Belén Rodríguez, gran amiga de Rociíto. «La seva mare ha explicat aquest episodi per protegir la seva filla. Ella ha d'enfrontar-se al que va fer i saber qui és el seu pare. La seva mare li ha posat un mirall», ha explicat al respecte.

Ara que es coneix aquesta nova informació, l'expectació que s'ha generat és màxima, ja que tots esperen ansiosos aquesta resposta per part de Rocío Flores i conèixer la seva versió.


Comentaris

envia el comentari