Zara llança uns botins-mitjó amb estampat de boques que no han agradat al públic

El seu preu, 39,95 euros, no sembla que pugui canviar la tendència de les crítiques

Una de las tiendas de Zara en Madrid
Imatge d'un establiment de Zara | Zara

A mesura que avança el mes de gener, la temporada de rebaixes comença a barrejar-se amb les propostes de noves temporades que ofereixen els productors de roba. És llavors quan apareixen els majors dubtes sobre les eleccions que s'han de prendre, ja que els compradors troben atractives opcions, sense rebaixa, i no saben si posar-les per davant de quines tenen descompte.

El botín calcetín que han dejado en 'shock'

No obstant això, existeixen alguns productes que, tot i ser de nova temporada, no criden l'atenció dels clients, motiu pel qual s'arriben a quedar mesos en 'stock', no podent-se vendre ni tan sols durant les rebaixes. Aquest problema és el que es podria trobar Zara amb els botins que ha presentat per l'inici de 2018, els quals no han gaudit de la rebuda esperada per part dels seus clients.

Aquesta vegada, més que per la forma, el problema ve generat per l'estampat. El botí mitjó que ofereix el grup Inditex, el qual és un dels més aplaudits en les últimes tendències de moda, compta amb uns dibuixos que no han agradat gens a qui l'han pogut veure de prop. El fons blau elèctric ve acompanyat de boques amb llavis roses que han sorprès, negativament, als crítics de la marca.

Botín elástico con estampado de bocas de Zara, por 39,95 euros
Botí eslàstic amb estampat de boques de Zara, per 39,95 euros | Zara

El primer fracàs del 2018

Tot sembla indicar que aquesta proposta de Zara es convertirà en un error pel començant d'aquest any. Els botins estan disponibles per un preu de 39,95 euros, els quals incorporen les talles des de la 35 fins a la 42, elements que demostren que el producte era una aposta forta per la companyia, la qual té tota la pinta que se li quedarà a les mans a final de temporada.

No és la primera vegada

Les propostes arriscades de Zara no són quelcom de només una vegada. Anteriorment, vam poder veure l'error de la companyia estrella d'Inditex amb els seus botins bicolor, els quals no van atraure el públic. De la mateixa manera, les sandàlies descobertes tampoc van ser aclamades pel públic. Tot sembla indicar que aquests botins amb llavis es convertiran en una nova taca per la multinacional.

Botín elástico con estampado de bocas de Zara, por 39,95 euros

Botí eslàstic amb estampat de boques de Zara, per 39,95 euros | Zara

Comentaris

envia el comentari