Divisió a 'Supervivientes' pels suculents premis que els va oferir el concurs durant una prova

El programa va idear un joc que va posar en un compromís als participants

Kiko y Gloria Camila van menjar-se els espaguetis davant dels seus companys. | Telecinco

L'emissió de 'Supervivientes: Tierra de Nadie' d'aquest dimarts va ser d'allò més tensa. El programa va proposar un curiós joc als seus concursants que va provocar diverses tensions entre ells. L'equip del programa va temptar a cada un dels participants, i de manera individual, a guanyar suculents premis a canvi de respondre amb dures contraprestacions. I alguns d'ells no van acceptar els tractes.

El primer a passar per la taula de temptacions va ser Alejandro Caracuel. Al concursant se li va oferir un pollastre a compartir amb un altre company a canvi d'estar nominat la setmana que ve, però el tracte no va ser acceptat. També va rebutjar la seva temptació Paola Caruso, a la qual se li va oferir un pastís de xocolata per compartir amb tots els seus companys si tornava el 'kit' per fer foc. La veritable sorpresa va arribar en el torn de Kiko. El concursant tenia l'opció de menjar-se un plat d'espaguetis ell sol o compartir amb la resta dels seus companys dues pinyes. El supervivent va optar per la segona opció, i va ser llavors quan Lara Álvarez va aprofitar per oferir-li compartir aquest plat d'espaguetis amb Gloria Camila, fet que el va fer canviar d'opinió.

Paola va preferir conservar el seu 'kit' per fer foc. | Telecinco

 

En el torn de Laura Matamoros, la concursant va preferir optar per l'opció que més li beneficiava. La seva temptació consistia a allargar la penalització de Gloria Camila i Kiko de menjar cru a canvi de finalitzar la seva pròpia penalització amb Gloria. És a dir, que amb qualsevol de les opcions, Gloria Camila sortiria guanyant. Per la seva banda, la parella de Kiko va acceptar un matalàs per a ella sola a canvi de prohibir als nois del grup pescar a la platja. El cas d'Iván va ser un dels més interessants. Al noi li van oferir menjar-se 3 entrepans de calamars a canvi de rapar-se els cabells. En principi, el concursant no va acceptar el tracte i es va queixar que les recompenses no estaven sent equitatives. Així que Lara va encarir la recompensa i li va oferir menjar-se cadascun dels tres entrepans en dies diferents. Va ser llavors quan Iván va acceptar el repte.

Alba Carrillo va cedir el seu vot de les properes nominacions a canvi d'una enorme hamburguesa, i José Luis va rebutjar una trucada amb la seva dona a canvi d'un 'kit' de cuina que beneficiaria a tots els seus companys. Finalment, Juan Miguel va acceptar un dibuix del seu nét en lloc d'un plat de mandonguilles a compartir amb altres tres companys. No obstant això, Jorge Javier va aconseguir convèncer al concursant de canviar d'idea recordant-li que hi havia tres concursants que no havien menjat res durant la prova.

La prueba va ser d'allò més tensa. | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari