Aquesta fotografia confirmaria la relació entre ambdós

DJ Bárcenas, el nou amor de Victòria Frederica

Tot i no haver-hi confirmació oficial, l'última fotografia en què apareixen agafats de les mans confirmaria la seva relació

La néta del rei emèrit, Victòria Frederica, torna a ser protagonista de la premsa pels seus embolics sentimentals. Des que la filla petita de la infanta Helena complís els 18 anys, ha tingut una vida social molt agitada, i se l’ha pogut veure en moltes festes nocturnes i protagonitzant baralles públiques amb la seva mare per les contínues anades i vingudes i per arribar a altes hores de la nit quan surt de festa.

A més, fa mesos s’especulava sobre la seva relació sentimental amb el torero Gonzalo Caballero, amb qui mantenia una relació molt afectuosa i que tot i no haver-hi confirmació oficial, tothom donava per fet que eren parella. Doncs ara resulta que fa unes setmanes han saltat els rumors que podria estar començant una nova relació sentimental amb un altre noi, DJ Bárcenas, i que hauria deixat al seu amic Gonzalo, que segueix hospitalitzat per la greu cornada que va rebre a Las Ventas.

 

La parella es va conèixer a l'Starlite de Marbella

El nou amor de Victòria Frederica seria  un DJ conegut entre la joventut de l’alta societat madrilenya, a qui va conèixer al Festival Starlite de Marbella  aquest estiu, on ell punxava, i amb qui hauria passat la nit quan van tornar a coincidir recentment a l’aniversari de la influencer María Pombo.

 

A més a més, aquest cap de setmana passat van estar junts a la discoteca 'Blackhaus' on ell punxava per la festa de Halloween, i la instantània que s'ha publicat dels dos junts amb les mans agafades deixa poc marge de dubte, i quasi confirma la seva relació.

 

Aquesta fotografia confirmaria la relació entre ambdós
Aquesta fotografia confirmaria la relació entre ambdós | INSTAGRAM

Però qui és DJ Bárcenas?

Dj Bárcenas, és un noi de 21 anys que tot i la seva joventut, s’està fent un lloc a l’escena musical del nostre país punxant en les millors sales i festivals. Actualment és resident de la Sala Barceló de Madrid i aspira a tocar en el festival Arenal Sound i punxar amb el seu ídol Hardwell, tal com ell mateix ha manifestat. Com el seu nom indica, és el nebot de Luis Bárcenas, extresorer del PP, i per tant cosí de Willy Bárcenas, conegut per ser el cantant del grup Taburete.

 

Dj Barcenas és el onu amor de Victòria Frederica
Dj Bárcenas és el nou amor de Victòria Frederica | INSTAGRAM

Tot i que se sap poc encara de la vida d’aquest noi, els seus amics asseguren que és un noi molt familiar i que a més de la música, li encanta l’esport.  Respecte a la seva vida sentimental, ha transcendit que ha mantingut dues relacions sentimentals curtes i que actualment no està sortint amb ningú, així que tindria el cor disponible per la néta del rei emèrit.

 

També et pot interessar...