Els dolors corporals es relacionen amb un estat emocional específic

Cada dolor mostra una preocupació concreta que tenim

Diversos dolors corporals relacionats amb l'estat d'ànim. Foto: Saludfacil.com

El dolor és un sentiment que es produeix de forma normal dintre del nostre cos i es pot manifestar en tres formes diferents: l'energia, la percepció i la manifestació física. A més, tal com afirma Saludfacil.com, el dolor específic d'una zona del nostre cos es pot arribar a relacionar amb un estat d'ànim concret.

Dolor en els músculs: es tracta de la nostra capacitat de moure'ns a la vida. Ens indica com som de flexibles amb les experiències que vivim en el treball, a casa i amb nosaltres mateixos.

Mal de cap: limita la nostra presa de decisions. Molts cops, quant apareix la migranya és perquè hem de prendre una decisió però no ens decidim i es crea aquest mal de cap tan fort. És necessari donar-te un temps cada dia per relaxar-te i ajudar alliberar aquesta tensió que es crea en el nostre cap.

Dolor al coll: tens dificultats per perdre als altres i a tu mateix. Has de reflexionar sobre les coses que t'agraden a tu i a la resta del món. S'ha de ser més compassiu per evitar aquest dolor.

Dolor d'espatlla: aquest dolor apareix quan es porta una gran càrrega emocional al damunt. Hauries de centrar-te i ser més resolutiu davant del problema que et molesta i aconseguir distribuir aquesta gran càrrega entre la gent que estigui al teu voltant.

Dolor d'estómac: si no hem digerit bé una situació negativa, el cos crea una sensació de buit, una gran pena que es manifesta dins del nostre estómac.

Dolor d'esquena a la part superior: és una síndrome que mostra la falta de suport emocional.  

Dolor d'esquena a la part inferior: en aquest cas, el que preocupa és un tema econòmic o falta de recolzament emocional.

Dolor en diverses parts del cos: és el moment en què la nostra estructura cel·lular es renova de manera constant i això elimina energies. Per aquest motiu, pot ser que el nostre sistema immunològic com la resta de sistemes es debilitin i ens donin una sensació d'estar malalt. Aquesta sensació passa de forma ràpida i et renovaràs.


Comentaris

envia el comentari