La dona d'Alessandro Lequio i el detall que preocupa a tots

María Palacios està vivint un moment realment complicat

Maria Palaus at photocall for 50 anniversary of Cheska in Madrid on Thursday, 05 March 2020.
María Palacios preocupa molt a tots | Catalunya Diari

Des que el passat 13 de maig va morir Álex Lequio, als 27 anys i per culpa d'un càncer, Alessandro Lequio ha trobat a la seva dona, Maria Palacios, el principal suport per poder fer-li front a la pèrdua del seu fill. Així, la seva esposa, que sempre s'ha mantingut molt allunyada del focus mediàtic, ha optat per convertir-se en el seu principal suport.

No obstant això, la premsa de cor ha posat ara la seva mirada en aquesta dona i resulta molt preocupant un detall que ha fet que hagi crescut la preocupació per ella. En concret, el que ha passat és que fa un mes, just tres dies abans de la mort de l'Álex, que no dona 'senyals' a les xarxes socials.

Sense senyals de Palacios

Aquesta absència de María ha donat lloc a tota mena d'especulacions. No obstant això, el que està clar és que no es troba travessant el seu millor moment. I és que, a la mort del seu fillastre i al dolor que està experimentant el seu marit, cal sumar el fet que també està donant suport al seu germà menor, Borja, en la lluita que manté contra el càncer.

María Palacios durant l'enterrament d'Álex Lequio Obregón a Madrid al costat del seu germà Borja Palacios 2020.05.16
María Palacios s'ha convertit en el principal suport del seu germà Borja | Catalunya Diari

Aquest jove, que és la debilitat de la seva germana, era molt amic d'Álex i des de fa un temps pateix la mateixa malaltia que ell. Afortunadament ara es troba estable, però sempre està sota l'atenta mirada de María, que s'ha convertit en un dels seus grans suports.

Unes situacions aquestes que estan fent que la dona de Lequio estigui travessant un dur moment personal i familiar. Per això, el seu silenci en xarxes i per això també el comentari que ella té en l'estat de WhatsApp, segons ha donat a conèixer 'El Català': «Que no se'ns passi la vida esperant millors temps!». Un missatge que aposta pel Carpe Diem, per gaudir de moment a la banda de les persones que més es vol. Tota una declaració d'intencions.


Comentaris

envia el comentari