Dona, aristòcrata i portada de revista, així és la quarta filla del rei Joan Carles segons Pilar Eyre

La periodista assegura que el Rei la coneix i que «s'assemblen molt»

Pilar Eyre habla de la cuarta hija del rey Juan Carlos I
Pilar Eyre parla de la quarta filla de Joan Carles I | Mediaset

«Tu creus que té tres fills, el Rei, no? Són Felip, Cristina i Elena. Doncs potser no són solament tres». Amb aquesta incògnita ens deixava la setmana passada la periodista, Pilar Eyre, durant l'avanç de ‘Chester’, en Quatre, programa que dirigeix Risto Mejide. Aquest diumenge, a l'entrevista completa, va deixar algunes pistes més sobre un possible hereu extra, «molt conegut».

«Són iguals, tots diuen que s'assemblen molt. Ha estat portada de revistes importants», va afegir la comunicadora, fent referència a «algú de l'aristocràcia». Va assegurar que el quart fill de Joan Carles es tracta d'una persona fàcilment recognoscible, els pares de la qual són imatge pública del país, la qual cosa ha permès mantenir-ho en secret, en gaudir d'un estil de vida favorable.
 

Eyre va afirmar que el Rei «va tenir una joventut bastant alegre», per la qual cosa compta, almenys, amb un quart descendent, del qual té coneixement, tot i que no s'ha desvetllat el seu nom. Només es va poder comptar amb un detall més: a la periodista se li va escapar un «aquesta noia», revelant així el seu gènere. A més, va afegir que no es tractava dels «dos que han sortit, per descomptat».

Pilar Eyre assegura que el monarca té una filla que ha estat revista de portada
Pilar Eyre assegura que el monarca té una filla que ha estat portada de revista | Mediaset

Els fills perduts de Joan Carles

Va ser amb prou feines, fa mig any, quan va sortir a la llum un dels relats que van encendre més polèmica entre la família real. El llibre publicat per Amadeo Martínez Inglés, titulat ‘Juan Carlos I. El rey de las cinco mil amantes’, explicava detalls dels primers anys del monarca, en els quals també feia referència a la «joventut bastant alegre» que reconeixia Eyre.

A la publicació, es parlava de «els dos que han sortit», als quals també feia referencia la periodista en ‘Chester’. Es tracten de Liliane Sartiau i Albert Solà, fruits de relacions de joventut de Joan Carles, els quals es reivindiquen com a fills del rei, encara que mai se'ls ha atorgat cap crèdit que confirmi la seva teoria.

A més, també es fa referència a moltes altres possibles relacions que podrien haver deixat herència real pel món. En total, l'escriptor, informa de més de 20 relacions en les quals, una aventura del monarca, podria haver deixat un altre presumpte hereu vivint lluny de la Família Reial.


Comentaris

envia el comentari