La dona de Bertín Osborne confessa: «Vaig tenir un amor cibernètic gallec»

La relació va tenir lloc quan ella encara vivia a Venezuela
Fabiola Martínez va confessar el seu secret millor guardat | Cedida

 

L'últim programa de 'Mi casa es la tuya', el conegut espai de Telecinco presentat per Bertín Osborne, va comptar amb una sorprenent revelació. Un secret que va deixar mut i en evidència al seu presentador. Els presents, entre els quals estava la dona de Bertín i els protagonistes de la pel·lícula 'Perfectos desconocidos', van jugar una ronda de 'Jo mai mai'. Aleshores Fabiola Martínez va reconèixer un dels seus secrets més íntims.

 

«Vaig tenir un amor cibernètic gallec» reconeixia la model davant dels actors de la nova pel·lícula d'Álex de la Iglesia. Aquesta confessió va deixar molt descol·locat a Bertín, que fins aleshores desconeixia el passat amorós espanyol de la veneçolana.

 

Fabiola va explicar que la relació va ser sempre a distància, el que va acabar posant fi a la parella. A més, va explicar que aleshores ella encara vivia a Veneçuela i no s'havia traslladat a Espanya, on més tard coneixeria el presentador que s'ha convertit en el seu marit i el pare dels seus fills. Tot i això, Bertín no va quedar molt content de tenir un oponent tan a prop d'ell.

Més mentides

Fabiola va voler deixar molt clar però que mai va veure a la seva peralla personalment, però va preferir reservar-se «la millor part» de la historia, argumentant que hi havia parts que eren «una mica fortes». Per la seva part, Dafne Fernández, protagonista del film, també va reconeixer haver mantingut una relació per Internet. 

 

La parella de Bertín va continuar com a protagonista del programa confessant que havia mentit en altres coses, després de traslladar-se a Espanya. Tot i que no va voler donar més detalls sobre aquests suposats secrets, va explicar que mai havia mentit sobre la seva edat, cosa de la qual se sentia molt orgullosa.

Imitació de la pe·lícula

Els protagonistes de l'últim programa de 'Mi casa es la tuya'. | Mediaset

 

Acompanyat dels protagonistes de 'Perfectos Desconocidos' Ernesto Alterio, Pepón Nieto, Juana Acosta i Dafne Fernández, Bertín Osborne va proposar imitar el joc sobre el qual gira tota la pel·lícula i que consisteix a posar tots els telèfons al centre de la taula durant el sopar deixant així que tothom llegeixi o escolti els missatges i trucades que entrin durant aquella estona.

 

Així doncs, per imitar el film, amb un to humorístic, Bertín també va proposar jugar al 'Jo mai mai', un pla que va ser rebut amb molta alegria per tots els convidats. Va ser precisament durant una de les preguntes d'aquest joc quan va arribar la gran confessió de Fabiola Martínez. Moment en què per Bertín va acabar l'humor i que de ben segur el va fer penedir-se de la seva proposició.