Una dona fa una broma al seu marit després de morir

L'home ha descobert l'entremaliadura cinc anys més tard

El matrimonio protagonista de la historia, hace unos años
El Nigel i la Phedre, el matrimoni protagonista d'aquesta història | Huffington Post

Una mort sempre és motiu de tristesa per la família. El dol que s'ha de passar quan un ésser estimant se'n va és pràcticament obligatori. No obstant això, un cop el temps avança, comença a quedar el record i la memòria, deixant els bons moments que es van viure. En alguns casos, inclòs, apareixen bromes que no s'havien fet palès fins molts anys després de la marxa.

És el cas de Phedre Fitton, una dona que va morir el 2013, víctima del càncer, i que ara, cinc anys després, es destapa l'última broma que va deixar en vida. Li va fer al Nigel, el seu marit, qui després de patir el dolor que representa perdre a la mitja taronja amb qui va compartir la seva història, de ben segur que va treure un gran somriure al veure l'última jugada que li va fer la seva parella.

Una entremaliadura per recordar

Conscient que es trobava en la recta final de la seva malaltia, la qual no podria superar, la Phedre va demanar al seu marit un últim favor. Li va insistir que continués regant les falgueres que tenien a la seva llar. Com és lògic, el seu marit va complir la seva paraula i no va deixar de regar-les durant tots aquests anys, atenent així la memòria de la seva estimada.

En les últimes setmanes, el Nigel ha decidit que no podia continuar vivint sol, pel que ha considerat que havia de traslladar-se a una residència. Va ser llavors quan, al moment de fer la mudança, la seva filla i ell es van adonar de l'última broma que la Phedre va fer en vida: les falgueres que va demanar al seu marit que continués regant eren, realment, plantes de plàstic.

Una història per compartir

Antonia, la filla del matrimoni, ha estat l'encarregada de compartir aquesta divertida anècdota. «Abans de morir, la meva mare va donar al meu pare estrictes instruccions per regar les plantes del lavabo. Ell les ha regat religiosament per mantenir-les vives. Tenien tan bon aspecte que va decidir emportar-se-les a la seva casa nova. Va ser llavors quan es va adonar que eren de plàstic», va publicar.

L'èxit de la broma no s'ha fet esperar i en pocs dies ha gaudit de més de 40.000 retuits i 140.000 m'agrada. «Estic imaginat a la meva mare rient sense parar», va concloure la dona. A més, també va assegurar que a la Phedre «li hauria encantat» veure com el seu espòs va complir la seva paraula durant tots aquests anys. El Nigel també s'ha pres amb un somriure la broma, doncs «ha recreat com regava les falgueres».


Comentaris

envia el comentari