Una dona de Castelló sorteja la seva casa de primera línia de mar per només 5 euros

La iniciativa ha agafat un ressò de caràcter internacional i s'hi podrà participar fins al 14 de febrer del 2019

Interior de la casa a pie de playa en Castellón que se sortea por 5 euros
Interior de la casa que es sorteja per només 5 euros | Lothome

'Spain is different', devia pensar Elisabeth Bosch quan va pensar que sortejar la seva casa —ubicada a primera línia de mar— per només 5 euros. Aquesta veïna de la localitat de Torreblanca, a Castelló, ha revolucionat la comunitat després de repartir un total 70.000 paperetes avalades per l'empresa 'LotoHome' per sortejar la seva casa. 

El més sorprenent de tot és l'escàs preu que presenten aquestes: 5 euros. Un preu més que assequible per un habitatge unifamiliar, de 193 metres quadrats i proper al parc natural de la Serra d'Irta. La propietària, en aquest sentit, no pot gaudir de la casa per un trasllat laboral a Pamplona i per aquest motiu ha optat per sortejar-la.

  

Baño de la vivienda de Castellón que se sortea por 5 euros
El lavabo de la casa que se sorteja per 5 euros | Lotohome

On és el truc?

Molt fàcil, ja que de vendre totes les paperetes la dona obtindrà uns beneficis nets de 350.000 euros

Bosch s'ha convertit en la primera clienta de l'empresa 'LotoHome' —la primera al país en dur a terme aquest tipus de sorteigs—. La venda de paperetes, d'altra banda, va iniciar-se el passat 14 de febrer i s'allargarà fins a finals de 2019. 

 

Aquest, de fet, es durà a terme el pròxim 14 de febrer de 2019. Serà aleshores quan es donarà a conèixer el nom del guanyador d'aquesta casa «a cinc minuts de la platja i la muntanya». 

Una gran acollida

 

L'afortunat guanyarà la casa sense hipoteques ni càrrecs addicionals, segons ha donat a conèixer l'empresa. Aquesta, de fet, ha explicat que es troben «saturats» per l'alta demanda que està generant la notícia.

I és que en només dos dies, van arribar a vendre més 1.000 paperetes. La venda es va ampliar a les dues setmanes, quan van duplicar la venda de paperetes.

L'abast del sorteig, finalment, no és només espanyol. I és que la venda de participacions per' 'PayPal' ha provocat que el ressò sigui internacional i hagin estat molts els qui s'han interessat per la vivenda.

Salón con chimenea de la vivienda que se sortea por 5 € en Castellón
Imatge del menjador de la casa | Lotohome

 


Comentaris

envia el comentari