IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La dona i els cunyats del 'Chicle' li van donar coartada perquè no fos detingut

Van assegurar que la nit del 22 d'agost de 2016 va anar a robar gasolina

Imagen de El Chicle a su salida de los juzgados
Imatge del Chicle en sortir dels jutjats | EFE

  

La Guàrdia Civil continua investigant el cas de la desaparició de Diana Quer i un dels aspectes que s'estan analitzant és la defensa de José Enrique Abuín Gey, també conegut com 'El Chicle'. Una de les claus és el testimoni de la seva dona Rosario, qui va canviar la seva versió dels fets després de confirmar que van estar junts la nit que va tenir lloc el tràgic succés.

Principal sospitós des del primer moment

Amb l'objectiu d'explicar el procés de la investigació, la comandància policial va convocar una roda de premsa de la mà del cap de la Unitat Operativa, Manuel Sánchez Corbi. Entre les declaracions més destacades, van afirmar que 'El Chicle' era el principal sospitós ja des del novembre de 2016 i gràcies a la confessió de la seva dona van poder acusar-lo directament.

La innocència de José Enrique es va mantenir al llarg del temps a raó de les declaracions de la seva dona, tot i que sempre sorgien els dubtes en relació a la veracitat de la versió d'ella. La primera vegada que va declarar, va afirmar que ell havia sortit aquell 22 d'agost de 2016, dia en què va desaparèixer la jove. No obstant això, tant ella com els seus dos cunyats van indicar que va sortir per «robar gasolina».

'El Chicle', principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer
'El Chicle', principal sospitós de la desaparició de Diana Quer | Facebook

Segona versió, tercera contradicció

Diana Quer va passar les vacances d'estiu a la localitat de A Pobra do Caramiñal, a La Corunya. Allà va ser vista per última vegada abans de desaparèixer. En aquell moment, van tornar a prendre declaració a la dona del 'Chicle', qui es va contradir i va canviar la versió dels fets justificant que s'havia confós i això l'havia portat a «equivocar-se amb les dates».

José Enrique ja era el principal sospitós i en sumar les controvertides declaracions de Rosario i la denúncia per intent de segrest que es va presentar en contra seva a Boiro, van comportar la detenció i l'inici del procés judicial del 'Chicle'.


Comentaris

envia el comentari