La dona de Gustavo González assegura que el seu marit li negava la suposada infidelitat amb María Lapiedra

El col·laborador de 'Sálvame' va posar fi al seu matrimoni després d'una relació en secret amb Lapiedra

Gustavo González hablando sobre su divorcio
Gustavo González parlant sobre el seu divorci | Telecinco

Fa poc vam saber que Gustavo González, col·laborador de ‘Sálvame’, i María Lapiedra, exactriu porno, havien mantingut una relació que van amagar a les seves respectives parelles durant vuit anys.

  

  

Després de 30 anys de relació, González es va divorciar de la seva parella, Toñi, la mare dels seus quatre fills. Fins al moment, la que va ser la seva dona no s'havia pronunciat, però ara ha decidit parlar públicament sobre tot el que ha passat aquests darrers dies. 

La versió de l'exparella de Gustavo 

L'exparella de Gustavo ha volgut sincerar-se amb Belén Esteban, qui ho ha explicat a 'Sálvame Deluxe'. «No m'ha parlat malament de María ni del seu marit. A mi ella l'únic que m'ha dit és que la història que s'està explicant no és real. M'ha dit que ella li preguntava al seu marit pels rumors, perquè María havia sortit a explicar-ho en televisió, i ell ho negava», va explicar Belén. 

De moment és l'única cosa que se sap d'ella, malgrat que fa uns dies María Patiño va voler posar-se en el seu lloc i confessar el que creia que l'ex de Gustavo no s'atrevia a dir. «Ella ha descobert la seva veritable biografia a través de la tele», va assegurar la tertuliana.

L'exmarit de Lapiedra també ha parlat

Mark Hamilton, l'exparella de María Lapiedra, ha parlat també recentment sobre el que està passant aquests dies. Algunes de les seves paraules atacaven Gustavo dient que no es mostra en públic amb María perquè s'avergonyeix d'ella.

Va assegurar que és manipulador i va dir a més que la relació de María, la seva dona, amb ell era com la d'uns adolescents. Després de tota la revolada muntada, ara Gustavo González ha assegurat que malgrat que li agradaria seguir la seva relació amb María Lapiedra, la seva prioritat ara és recuperar al seu entorn, excloent per descomptat a la seva exdona.


Comentaris

envia el comentari