URGENT

🚒 33 ferits i un menor evacuat a Sant Joan de Déu per un aparatòs incendi a Lleida

La dona de Julio Iglesias no dubta del seu marit: «Mai ha mencionat Makoke»

Miranda Rijnsburger ha desmentit els rumors que parlen d’una suposada relació de la col·laboradora i el cantant

  

Julio Iglesias amb Miranda i el seu fill Guillermo | THE IRISH TIMES

 

Mesos després de fer-se pública la notícia d’un suposat ‘affaire’ entre Julio Iglesias i Makoke, la dona del cantant, Miranda Rijnsburger, ha trencat el seu silenci i posicionar-se del costat del seu marit. En una entrevista a la revista ‘Hola’, Rijnsburguer ha defensat al seu marit quan va ser preguntada per una possible relació sentimental entre el cantant i Makoke durant els anys 90, quan el cantant ja estava amb la seva actual parella.

 

No dubta de Julio

L'holandesa va assegurar, segons explica 'La Coctelera', no tenir dubtes: «Julio a Makoke no l'ha mencionat mai i de la gent que li ha importat al llarg de la seva vida sé tots els seus noms», va admetre. A més, va voler explicar dels inicis de la seva relació amb Julio Iglesias: «Vaig conèixer Julio el desembre de 1990, però tot això que diuen no em preocupa gens. Poden parlar el que vulguin. Mai havia escoltat aquest nom fins ara».

 

A banda, també va ser preguntada per les possibles accions legals que la parella podia estar preparant contra la col·laboradora de Telecinco, però ho va desmentir, ja que considera tota aquesta història com una ‘estratègia televisiva’ de Makoke.

 

 

«Cap dels dos ho farem. Tot això és per entretenir al públic. De la vida de Julio ho sé gairebé tot i això no em preocupa gens», va assegurar. Rijnsburger ha aprofitat les seves vacances a Espanya, on ha passat uns dies gaudint de la neu amb els seus fills, per desmentir tots aquests rumors i netejar la imatge del seu matrimoni.

 

Fronts oberts del cantant

Makoke, a un plató de Telecinco | INSTAGRAM

 

Va ser durant la darrera edició de ‘GH VIP’ quan Makoke va confessar la suposada relació. Concretament, quan a finals de l’any passat, l’exparella de Kiko Matamoros va parlar de la seva suposada relació amb el cantant al programa ‘Viva la vida’. «Tinc dret al meu lloc d’intimitat i això va passar abans que jo em dediqués a la televisió. Ho tenia com una cosa molt meva», va admetre. Aquests rumors també van ser confirmats pel mateix Kiko Matamoros.

 

El col·laborador de Telecinco es va posicionar del costat de la seva ex, Makoke, i també confirmava aquesta suposada relació: «Julio va estar enamoradíssim de Makoke i ella d’ell, tot i que és cert que Julio estava boig per ella. Aquella relació ha marcat molt a Makoke. Ell tenia molta força i per a ella era la primera vegada que afrontava una relació així. Aquesta suposada relació entre Julio Iglesias i Makoke es suma a l’altre front obert que té el cantant sobre el judici de paternitat que comprovarà si Javier Sánchez-Santos és, finalment,  el seu fill o no.