La dona de Manuel Martos, un dels jutges d''Operación Triunfo', és la filla de l'exministre Bono, Amelia

El seu cognom està entre els més coneguts del país
Manuel Martos i Amelia Bono fa gairebé deu anys que estan junts, i tenen quatre fills en comú | CatalunyaDiari.cat

 

'Operación Triunfo' s'ha convertit, una vegada més, en el programa revelació de l'any. Després d'arrasar en els seus inicis, l'any 2001, 'OT 17' també ha sumat grans èxits. Els concursants donen molt de joc, i a més generen un gran debat a les xarxes socials, fins al punt d'eclipsar completament 'GH'. El jurat s'ha mostrat implacable amb cada un dels seus veredictes. Mónica Naranjo, de fet, és la que més crítiques ha rebut, encara que Joe Pérez-Orive i Manuel Martos no es queden enrere.  

 

Naranjo és, amb tot, la líder de la taula del jurat, cosa que no vol dir que tant Joe com Manuel siguin dos grans noms del mercat musical. Pérez-Olive és especialista en màrqueting i drets d'autor, mentre que Martos és productor executiu i director artístic d'Universal Music. A més, Manuel, de 39 anys, és el fill del conegut cantant Raphael. Ara bé, el que molts dels espectadors d''Ooperación Triunfo' no saben és que Manuel està casat amb Amelia Bono, de 35. 

Filla de l'exministre José Bono

El seu cognom és més que conegut al nostre país, ja que ella és, ni més ni menys, que la filla de l'expresident del Congrés dels Diputats, i antic secretari del PSOE entre els anys 1988 i 1990. Amelia i Manuel es van casar el juliol de l'any 2007, i actualment són una de les parelles més consolidades del panorama espanyol. 

 

Manuel Martos al costat de la seva dona, Amelia Bono, i el seu sogre, l'exministre socialista José Bono | CatalunyaDiari.cat

 

El jutge d''OT 17' es troba en un dels moments més bonics de la seva vida perquè, més enllà de formar part d'aquest renovat programa que tants èxits està sumant, Manuel i Amelia ja ho tenen tot preparat per acabar l'any a la seva nova casa de luxe, que han adquirit per un milió d'euros, segons informa el portal 'Vanitatis'. 

Mare de quatre fills i regent de Tous

Recentment, s'ha pogut veure Amelia Bono amb els seus fills i diversos treballadors realitzant tots els preparatius per poder instal·lar-se l'abans possible a la seva nova casa. La filla de l'exministre socialista treballa actualment en les botigues de la coneguda marca catalana Tous, que regenta amb ajuda de la seva mare a diversos centres comercials de Madrid i Toledo. 

 

No obstant això, el seu dia a dia continua marcat pels seus fills. L'octubre de l'any 2016 la família va donar la benvinguda al quart nebot de Raphael i José Bono. Jaime és el fill petit de la parella, i de moment l'últim, tot i que la filla de l'expresident del Congrés mai ha amagat les seves ganes de tenir més fills. Jaime va ser l'últim a sumar-se, però el matrimoni també té a Gonzalo, de quatre anys, Manuel de set i Jorge de vuit anys. 

 

Amb tot això, Amelia sempre ha parlat obertament del seu desig per aconseguir una filla, i pot ser que la mudança a una casa més gran sigui l'oportunitat perfecta, tenint en compte que la seva adquisició a Aravaca, Madrid, compta amb quatre plantes amb diversos lavabos, quatre habitacions molt espaioses, perfectes per acomodar tota la família. 

 

El cantant Raphael amb el seu fill Manuel Martos i Amelia Bono | CatalunyaDiari.cat
Comentaris