La dona més grassa del món pateix elefantiasi

Incapaç de moure's del seu llit, pesa 500 quilos i fa 25 anys que no es mou de la seva habitació per una malaltia inflamatòria

La dona més grossa del món pateix elefantiasi | Daily Mail

Iman Ahmad Abdulati és una dona egípcia de 36 anys que fa 25 anys que no pot sortir de la seva casa a la ciutat d'Alexandria. Pateix una malaltia anomenada elefantiasi, una infecció parasitària que provoca la inflamació de les extremitats i els braços.

Iman va pesar cinc quilos el dia del seu naixement, i als onze el seu cos ja no podia aguantar el seu propi pes, obligant-la a abandonar l'escola de primària. En aquell mateix temps, la petita va sofrir un ictus que va agreujar la seva situació, ja que la va obligar a quedar-se al llit i el seu pes va seguir augmentant sense control. A més d'això, pateix una alteració a les glàndules que fa que el seu cos retingui més aigua de la que hauria de retenir.

Actualment fa 25 anys que no surt de la seva habitació i són la seva mare i la seva germana qui l'ajuden a fer les seves necessitats fisiològiques, canviar-se de roba, netejar-se i fins i tot menjar. Segons informa el Daily Mail, La família ha iniciat una petició online per demanar al president egipci, Abdelfatah Al-Sisi, que ajudi a Iman a rebre un tractament mèdic urgent i radical, ja que temen per la seva vida.


Comentaris

envia el comentari