IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La dona de Messi la pífia amb la seva última publicació a Instagram

Antonella Rocuzzo publica i esborra a la vegada una publicació fent referència a Rússia i els fans de Messi posen el crit al cel

El futbolista Leo Messi amb la seva dona Antonella Rocuzzo el dia de la seva boda.
El futbolista Leo Messi amb la seva dona Antonella Rocuzzo | Cedida

La vida futbolística de Leo Messi podria haver viscut un altre gir el passat dimecres, 29 de novembre, a la nit. Mentre el Barça s’enfrontava al Múrcia en partit de Copa del Rei, l’astre argentí i la seva família —amb uns dies de permís concedits per Valverde— van aprofitar per agafar les maletes i desconnectar lluny de Barcelona.

Així ho va evidenciar, de fet, Antonella Roccuzzo. La dona del ‘10’ del Barça va aprofitar una fotografia d’un dels seus fills, en la qual apareixia enmig d’un paisatge nevat, per publicar-la a Instagram amb el comentari: «Preparant-nos per l’any que ve...». Tot seguit —i d’aquí surt l’origen de la polèmica—, Roccuzzo va tancar la frase amb una bandera de Rússia. Instants després, Leo Messi va optar per fer el mateix i va decidir penjar la mateixa imatge i amb un text idèntic.

La captura de foto d'Antonella, va tenir molt de ressò a les xarxes
La captura de foto d'Antonella, va tenir molt de ressò a les xarxes | Instagram

 

La reacció a les xarxes

Els fans més acèrrims a la figura de l’argentí no van dubtar en posar el crit el cel al relacionar la bandera russa amb una possible sortida del Barça de l’argentí. I és que no seria el primer cas que un jugador de talla mundial cau a les grapes del futbol rus encisat, evidentment, pels seus ‘petrodòlars’.

Segons publica 'Diario Gol', en veure l’enrenou, la dona de Leo Messi i el mateix jugador van decidir que el millor que podien fer era esborrar la fotografia.

Un error d’interpretació

La veritat del cas, però, és que si Messi i Antonella no haguessin esborrat les seves publicacions no hagués passat absolutament res. Ja que fossin a Rússia o no —sembla que eren a Finlàndia, la bandera de la qual haurien confós per la russa—, és allà on es jugarà el Mundial 2018. Per tant, la suposició més factible i lògica apunta que els Messi s’estaven preparant, a Finlàndia, pel fred que passaran a Rússia durant la disputa del Mundial del pròxim estiu.  


Comentaris

envia el comentari