La dona de Messi presumeix de família amb una entranyable foto amb els seus dos fills

Antonella Roccuzzo ha publicat una imatge en la qual se la pot veure embarassada —esperen el tercer bebè— i amb els seus dos fills, Thiago i Mateo

 

Antonella Roccuzzo i Leo Messi estan d’enhorabona. Tot i que el ’10’ del Barça ha vist com Cristiano Ronaldo guanyava per segona vegada consecutiva la Pilota d’Or, aquest pot presumir de quelcom més especial i que supera els límits del món del futbol: la seva família.

De fet, així ho ha evidenciat la dona de Messi en una publicació al seu Instagram. A la fotografia, s’hi pot veure a la mare orgullosa amb els seus dos fills. En Thiago, de cinc anys, i en Mateo, de dos. Així mateix, per si la instantània no era prou evident, Roccuzzo ha escrit: «Amor Amor Amor».

 

Esperen el tercer fill

El quid de la qüestió, però, no és aquest. I és que com es pot veure a la fotografia, la dona d’un dels millors futbolistes del món està embarassada i, a jutjar per la seva cara, se la veu més satisfeta que mai.

 

De fet, com va assegurar Messi en una entrevista al seu país natal, esperen un altre nen. En aquest cas, doncs, el ‘hat-trick’ més especial del futbolista del Barça.

 

La fotografia ha tingut una gran rebuda entre els seus seguidors a Instagram. A hores d’ara, la entranyable instantània ja acumula més de 715.000 ‘likes’ i més de 4.000 comentaris.

 

Comentaris