Una dona no deixa de plorar després de visitar el seu marit a la feina

Chellie ha decidit compartir la història de la seva parella que treballa a serveis socials
Imagen del trabajador social junto al pequeño
Imatge del treballador social amb el nen petit | hrtwarming

El marit de la Chellie feia hores que treballava, així que ella va decidir fer-li una visita i veure com li estava anat el dia. No obstant això, mai s'hagués pogut imaginar el que l'esperava en arribar a l'oficina. A la feina del seu marit, Chellie va veure en ell una persona molt delicada i responsable que estava entregat totalment a la seva professió, tal com relata 'Rolloid'. 

El seu marit és un treballador social al servei de nens i famílies. Un heroi anònim per a tots els nens als quals els dedica part del seu temps. A la imatge que va compartir Chellie es pot veure com la seva parella està amb un nen, mentre tots dos comparteixen un moment de descans. Es tracta d'un nen petit que està de pas fins que trobi un lloc d'acollida.

 

«Lluny de la seva família i de persones conegudes, el bebè no es trobava molt còmode, per això el meu marit va voler animar-ho i es va quedar amb ell una estona. Quan vaig arribar a l'oficina, em vaig trobar amb aquesta imatge tan entendridora» relata a la publicació.

 

 

Una feina poc reconeguda i mal pagada

Orgullosa del seu marit, Chellie no es va parar aquí. En el comentari que va publicar al costat de la fotografia, va reivindicar com la feina dels treballadors socials no està ni ben reconeguda ni ben pagada. A més assegura que el seu marit va haver de «treballar més hores» i va entrar «dues hores abans» per assegurar-se que el petit estigués ben cuidat i se sentís segur.

 

 Comentaris

envia el comentari