rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

La dona que va publicar el vídeo de Letícia i la reina Sofia a Palma confessa que la repercussió la va espantar

Afirma que li va impressionar tant el xoc entre les dues que va haver de compartir el vídeo
Imatge de la picabaralla entre Letícia i la reina Sofia a la catedral de Palma | Xarxes socials

 

L'enrenou mediàtic que ha generat el vídeo de la picabaralla entre la reina Letícia i la reina Sofia a la catedral de Palma segueix donant de què parlar. Dies després de la publicació de les imatges, 'Socialité' ha parlat amb Ana, la dona que va publicar a Twitter l'enregistrament que tanta polèmica ha generat sobre la relació dels membres de la Casa Reial.

 

Durant la seva entrevista al programa de María Patiño, la dona que va compartir el vídeo ha assegurat que va arribar a sentir por quan veure la repercussió que havia agafat: «Al principi em feia gràcia llegir els comentaris, però quan vaig veure que Letícia era 'trending topic' sí que em va entrar una mena de mal d'estómac», confessava.

 

«Jo estava veient el vídeo de la Casa Reial i em va impressionar tant veure aquest xoc de les dues reines que vaig dir: 'Ui, ui, ¿i això què és?'», Comentava la usuària de Twitter que pensa que la seva intenció només era poder comentar la situació: «Comento el que jo veig que és una baralla perquè Letícia no deixa a Sofia sortir a la foto amb les nétes. La gràcia era aquesta».

«Ningú es fica amb la Casa Reial»

No obstant això, la cosa va començar a derivar en una situació inesperada: «Tot d'una veig que la gent comença a retuitejar-lo, però vaig pensar que només es quedaria en això», va afegir Anna, que segons va explicar no aconseguia sortir de la seva sorpresa. «Va ser aleshores quan em vaig espantar una miqueta i vaig dir: 'Ui, ui, ui! Que seré la primera que ha donat aquesta notícia'. Em vaig quedar una mica impressionada, la veritat», reconeixia.

 

Captura de la publicació d'Ana, la dona que va publicar el vídeo de donya Letizia i la reina Sofia a Palma | Telecinco / 'Socialité'

 

De fet, tal va ser la seva sorpresa que fins i tot va arribar a pensar que l'anirien a buscar: «Dic 'Mare meva que l'he fet massa grossa i vindran per mi! M'agafen i ja veuràs tu», comentava, confessant:«Em vaig espantar una mica i vaig dir: He estat jo? Ningú es fica amb la Casa Reial. Sí, poden parlar, però la gent té respecte», sentenciava.

 

Encara amb l'ensurt inicial, Ana va destacar que també li estranya que el vídeo estigués aquí i ningú s'hagués fet ressò d'aquest moment fins que va compartir la gravació. Malgrat això, assegura que si veu alguna cosa que li interessa continuarà compartint a les xarxes, tot i que apunta que a partir d'ara procurarà tenir «una miqueta més de cura».

La reina Letícia i Sofia acaben amb la polèmica

Després de la situació viscuda a Palma, la reina Letícia i la reina emèrita Sofia van protagonitzar aquest dissabte la seva primera aparició juntes en públic. Enmig de la polèmica, la monarca emèrita va anar amb el seu fill Felip VI i Letícia a visitar Joan Carles a l'hospital, després de ser intervingut del genoll a Madrid.

 

La reina Letícia obre la porta del cotxe a la reina Sofia | EFE

 

En un gest que s'ha interpretat com a conciliador, la reina Letícia va sorprendre en el moment de baixar del cotxe i obrir la porta a la reina Sofia, que es trobava asseguda a la part de darrere. A més, a la seva entrada a la clínica, va caminar un pas per darrere de la seva sogra.

 

D'altra banda, les dues van posar al costat del rei Felip a les portes de la clínica en què va ser operat el monarca emèrit i es van mostrar d'allò més somrients. Un moviment que sembla tancar la disputa entre les dues deixant enrere el que ha passat.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris