Roberto Leal amb un gran somriure

Sara, la dona de Roberto Leal, descobreix que els rumors eren certs

El presentador de 'Pasapalabra' explica un dels moments de la seva vida que pocs coneixien

Roberto Leal continua sent protagonista una setmana més. Així és, ja que recentment vam ser testimonis de la polèmica en què es va veure embolicat després del qual va passar al seu programa. En concret, l'audiència d'El Desafío es mostrava veritablement enfadada i indignada després d'observar les puntuacions del jurat als concursants.

Per aquest motiu, avui, la dona de Roberto Leal ha vist com el seu marit continua al punt de mira després d'haver parlat sobre una etapa de la seva vida. Afortunadament, el presentador ha tingut una llarga trajectòria professional i fa poc temps n'ha parlat al 'podcast' de la seva companya de programa, Laura Escanes.

«És cert que vaig tenir un canvi físic real»

Un dels presentadors més de moda avui dia el nostre país és, sens dubte, Roberto Leal. El periodista que està triomfant a Antena 3 tant a Pasapalabra com El Desafío, ha tingut una trajectòria professional molt àmplia a la seva vida. Tant, que l'andalús ha passat per diversos grans formats, i cal esmentar que la majoria han resultat tot un èxit.

Muntatge amb fotos d'Orestes Barbero i Roberto Leal.
Orestes Barbero va provocar que Roberto Leal s'aixequés de la seva cadira | Antena3

Un que recordarem amb molt d'afecte de l'any 2017, va ser Operación Triunfo. El 'talent musical' tornava de nou a la petita pantalla de la mà de TVE, i amb la gran aposta de Roberto Leal com a mestre de cerimònies. Un projecte que li va suposar un gran salt professional a la seva carrera.

Ara, Sara, la dona del presentador, ha vist com ha recordat aquesta etapa durant l'entrevista al 'podcast' de Laura Escanes. Així, la 'influencer' ha pogut conèixer una mica més del periodista i d'aquesta etapa tan dura per a ell. Sí, perquè durant la seva estada al concurs musical, va viure una transformació que poca gent sap.

Imatge de Roberto Leal i Sara Rubio en un 'photocall'
Roberto Leal al costat de la seva dona, Sara Rubio | GTRES

«És cert que vaig tenir un canvi físic real. Jo tenia el color dels cabells marronets i em van començar a sortir molts cabells blancs per la pressió que vaig sentir de sobte», confessava Roberto Leal.

Roberto Leal es mostra encara sorprès davant d'allò que va viure

«No sé si hi ha una explicació científica que em pugui donar algun professional. No sé si serà real o no que, quan et passa una cosa potent, et surten cabells blancs, però jo ho vaig sentir així», comentava al 'podcast'. Roberto Leal ha reconegut que gràcies a aquest format, va poder estar «absolutament al centre del focus».

El comunicador de moda no es va deixar res al tinter. Roberto va confessar les moltes crítiques i els comentaris despectius que va rebre de diversos seguidors d'Operación Triunfo. «Vaig rebre molts missatges en què em qüestionaven, però home, si aquest és el que dona pas als plats de menjar al programa aquest, aquest com presentarà...!», afegia.

Imatge de diversos concursant d''Operación Triunfo 2017' amb bosses de les rebaixes d''El Corte Inglés'
Roberto Leal va viure una experiència única com a presentador d''Operación Triunfo' | CEDIDA

A més a més, va recordar: «Gràcies a això he aconseguit viure tranquil sense tenir la lupa a sobre i és el que més em tranquil·litza, quan et posen al principi, tot és això. A qui li agrades molt, per sempre, a qui no...», va reflexionar.

Roberto Leal parla sobre la seva vida actual

Roberto Leal ha dit que ara mateix es troba en un bon moment de la seva vida. El presentador actualment està vivint una etapa molt diferent de la que ha recordat al 'podcast' de la seva amiga. Un moment totalment diferent, però això sí, igual d'exitós.

El periodista està «superfeliç» de conduir el concurs diari a Antena 3 que tant agrada als teleespectadors. A més, de no oblidar la seva feina al programa, El Desafío. Un format en què diversos personatges coneguts s'han d'enfrontar a les seves pors alhora que a nombroses i perilloses proves per aconseguir ser el guanyador.

Imatge de Roberto Leal i Juan Betancourt en el programa 'El Desafío'
Roberto Leal i Juan Betancourt en el programa El Desafío | Antena 3

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp