IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La dona de Simeone posant totalment sense roba en 'Interviú'

Va ser al 2010 després de ser concursant de 'Supervivientes'

Diego Simeone y Carla Pereyra tienen una hija en común
Diego Simeone i Carla Pereyra tenen una filla en comú | Cedida

Carla Pereyra és coneguda per ser l'actual parella de Diego Pablo Simeone, amb qui després de tres anys de relació va tenir la seva primera filla. No obstant això, la model argentina ja havia protagonitzat portades a les revistes del nostre país abans de començar la seva relació amb l'entrenador de l'Atlètic de Madrid. En concret, una d'elles va cridar molt l'atenció perquè va ser per a 'Interviú'. Va ser el juliol de 2010, quan amb prou feines tenia 23 anys però ja començava a ser bastant coneguda a Espanya per la seva breu relació amb Joaquín Cortés i pel seu pas per 'Supervivientes', on ella mateixa va suplicar en les primeres gales que l'expulsessin perquè no podia aguantar més.

Carla Pereyra protagonizó la portada de 'Interviú'
Carla Pereyra protagonizó la portada de 'Interviú' | Interviú

 

No obstant això, ha passat molt de temps des de llavors i sembla que la seva relació amb el Cholo li comença a passar factura. Segons explica 'Informalia', amics i persones properes a la model es mostren preocupats pel seu poc pes. A Argentina va suposar un escàndol la publicació d'unes fotos en les quals apareixia marcada fins als tendons. I és que l'afició de Diego Pablo Simeone per l'esport sembla haver contagiat a la seva dona, qui practica exercici algunes hores diàries, quedant prop dels 50 quilos amb 1,84 metres d'alçada. únicament cal comparar les seves imatges actuals amb les d'aquella rossa proporcionada amb cames rotundes i que apareixia despullada i únicament tapada amb uns ventalls a 'Interviú'.

 

ᏒᎬᎠ hᎾᏆ summᎬᏒ #paparazzed #formentera #summer

Una publicación compartida de Carla Pereyra (@carla.pereyra15) el

Més considerables és encara el canvi de pes tenint en compte que la model va donar a llum fa amb prou feines uns mesos. Això sí, malgrat la bonica experiència que estan vivint després de l'arribada de Francesca, la model i l'entrenador matalasser encara no es plantegen seguir ampliant la família, ja que l'entrenador té tres fills del seu anterior matrimoni: «De moment anem a veure-la créixer» va assegurar. Tampoc sembla que vulguin passar per l'altar, ja que la model argentina prefereix que les coses segueixin el seu camí: «Estem molt bé com estem», reconeixia Carla, deixant clar que ara mateix ni es planteja aquesta possibilitat.


Comentaris

envia el comentari