rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La dona de Toño Sanchís denuncia Belén Esteban i exigeix una compensació de 300.000 euros

La princesa del poble i el seu exrepresentant mantenen un tens procés judicial
Lorena Romero, dona de Toño Sanchís, denuncia Belén Esteban | Cedida

 

Lorena Romero ha entrat de ple a la guerra oberta que mantenen Belén Esteban i Antonio Sanchís. La col·laboradora de 'Sálvame' i el seu exrepresentant fa temps que s'han vist implicats en un tens procés judicial, però el mànager de celebritats sembla haver guanyat una poderosa aliada.

 

La dona de Toño Sanchís ha acudit a la prestigiosa advocada, Cynthia Ruiz i ha sol·licitat una compensació econòmica per part de tots aquells que han parlat en nom seu, sense el seu consentiment. D'aquesta manera, Lorena busca restablir el seu honor, així com el del seu marit.

 

Així ho ha informat la periodista Isabel Rábado a 'Viva la vida'. D'altra banda, ha detallat que la dona de Toño Sanchís exigirà a Belén Esteban, entre altres celebritats de la televisió, el desemborsament de 300.000 euros pel mal que han pogut causar a la seva imatge.

L'exigència a Belén Esteban

Isabel Rábago ha detallat que «l'ofensiva real és la de Toño Sanchís, que l'únic que busca és restablir l'honor de Lorena, a més d'una suma important de diners». No obstant això, ha afegit que ha estat la mateixa dona de Toño qui es va presentar al despatx de Cynthia Ruiz.

 

«Ha interposat aquesta demanda milionària en què ha passat una llista de col·laboradors, programes i directors on s'ha parlat de la seva vida», ha afegit, assenyalant que «la demanda ha entrat als jutjats i el que es demana són 300.000 euros».

Guerra entre Belén Esteban i Toño Sanchís

Imatge d'arxiu de Belén Esteban i Toño Sanchís | Twitter

 

L'entrada de Lorena Romero en el conflicte representa un nou capítol en la batalla judicial que protagonitzen Belén Esteban i Toño Sanchís. L'exrepresentant de la princesa del poble ha estat condemnat a pagar gairebé 600.000 euros de compensació a la seva exclienta.

 

No obstant això, tot sembla indicar que el mànager recorrerà la sentència del jutge, després de saber-se que «hi ha una possibilitat d'un recurs extraordinari». Isabel Rábago va indicar que «abans del 30 d'abril ha de prendre aquesta decisió». De moment, Toño sembla més pendent de «salvar l'honor de la seva dona».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris