Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del presentador Carlos Sobera mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Supervivientes'

Les dues grans absències que marcaran la final de 'Supervivientes'

No queda res per a la gran final de 'Supervivientes'

Queden tot just hores per a la gran final de 'Supervivientes' que tots esperem amb tantes ganes. Adara, Jonan, Asraf i Bosco s'ho juguen tot a l'hora d'aconseguir el premi de 200.000 euros. Sens dubte, una gala que estarà plena d'emocions i que ens mantindrà en suspens fins a l'últim moment, i més quan té l'audiència tan dividida.

A més, sembla que hi haurà dues grans absències que donaran un gran tomb al reality. El primer serà, indubtablement, Jorge Javier Vázquez, el presentador que tots trobem a faltar. El de Badalona segueix de baixa per motius de salut i el seu estat resulta molt preocupant, sobretot quan se l'ha vist acudint de manera recurrent a l'hospital.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez segueix de baixa per motius de salut | Mediaset

I és que Jorge Javier, segons expliquen des del seu entorn, ni tan sols ha estat capaç de veure la gran final de 'Sálvame' després de 14 anys al capdavant del format.

Era el 3 de juny passat quan Vázquez s'acomiadava assegurant necessitar un descans de la televisió i sense data de tornada. Una decisió que segueix mantenint rigorosament, havent prioritzat la seva salut per sobre de tot.

Jorge Javier, la notable absència a la final de 'Supervivientes'

«Les vostres paraules em fan somriure, emocionar-me fins a la llàgrima i seguir pensant que va valer la pena, però de vegades cal parar», compartia amb els seus seguidors. «El cos i la ment t'envien senyals i al llarg de la meva vida jo he estat poc de fer-los cas. Fins avui. Necessito parar per cuidar-me. Per preguntar-me què vull. Si ho tinc clar. Si com que no ho sé, millor espero», reconeixia.

D'altra banda, cal remarcar que aquesta no serà l'única gran absència en una nit tan especial, i és que Alejandro Nieto, l'anterior guanyador de 'Supervivientes', tampoc no serà present per entregar el xec.

Storie d'Alejandro Nieto parlant del premi de 'Supervivientes 2023'
Alejandro Nieto no assistirà a la final de 'Supervivientes' | @alejandro_nieto8, Instagram

Així ho ha confirmat ell mateix, assegurant que havia tingut una mena de desacord amb l'organització del programa. «No, no hi aniré. No s'ha arribat a un acord i no hi seré. Encara que, bé, li desitjo a tots que guanyi el millor. Jo estic de viatge amb la família i amb el meu fill i no s'ha donat el cas. Així que no, no hi aniré, ho deixo clar», explicava.