Dues cares de Telecinco, sentenciades per l'entrevista a Rocío Carrasco

Jorge Javier Vázquez ha interromput constantment Rocío Carrasco i no ha abordat amb respecte el tema de la violència de gènere

Rocío Carrasco ha tornat a un plató de televisió després de molts anys evitant la premsa del cor. La sèrie documental que protagonitza, en què ha acusat Antonio David Flores de maltractaments, ha provocat un gran enrenou i una allau de crítiques. Per aquest motiu, Rocío ha decidit seure en un plató i aclarir tots els dubtes i respondre als detractors que han carregat contra ella. Aquest és el cas d'Alessandro Lequio i Rosa Benito.  

És més, també ha volgut explicar per què no contesta les trucades de la seva filla, Rocío Flores. Ho ha deixat molt clar, i amb les seves declaracions ha desmentit molts rumors. D'altra banda, també ha sentenciat Jorge Javier VázquezMaría Patiño.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier Vázquez no ha estat un bon presentador

Vázquez i Carlota Corredera han estat els encarregats de presentar l'entrevista de Rocío Carrasco. Tot i això, Corredera ha estat molt respectuosa i Vázquez no ha mantingut les formes. 

Malgrat que durant l'entrevista s'han tractat temes com la violència de gènere, Jorge Javier Vázquez ha estat igual de cínic que quan presenta 'Sábado Deluxe'. És cert que en alguna ocasió ha demanat respecte, però ha interromput constantment l'entrevistada i ha impedit que pugui explicar-se amb bromes i rialles. L'entrevista requeria rigor, serietat i compromís, però Jorge Javier no ha estat un presentador exemplar. 

María Patiño en evidència

Amb tot això, María Patiño també ha fallat com a dona i col·laboradora. La presentadora de 'Socialité' ha estat una gran detractora de Rocío Carrasco i en tot moment ha posat en dubte el seu testimoni. Tot i això, ha quedat en evidència durant l'entrevista i ha estat molt criticada a les xarxes socials. 

Primer, Rocío Carrasco ha volgut saber per què María assegura que no vol parlar amb la seva filla. Davant aquesta qüestió, Patiño ha explicat que va llegir-ho en uns informes, però després ha negat haver-ho dit. Així doncs, la col·laboradora ha caigut en la contradicció. 

D'altra banda, Rocío Carrasco ha denunciat que Patiño digués que Fidel Albiac ha nascut a Tarifa. La resposta de María ha estat: «Això és un error periodístic».

 

La tensió ha anat augmentant i tot ha esclatat quan Rocío ha parlat sobre el moment en què Antonio David Flores va intentar tirar-la per la finestra. De fet, Rocío ha assegurat que María ho sabia i no va denunciar-ho: «Si tu eres conscient d'aquesta informació, quan vas veure la portada d'Antonio David en què diu 'Rocío diu que vaig intentar tirar-la per una finestra' i us diu a tots que això és mentida, tu per què no surts i dius que jo tinc raó?».

Molt sorpresa, Patiño ha assegurat que «no m'he de justificar, però t'ho explicaré. En aquell moment la nostra relació era dolenta per temes de premsa. Estaves cabrejada i vas dir diverses coses». A més, ha afegit que «no vas denunciar-ho, no vas fer el pas, l'entorn no deia absolutament res...».

Rocío Carrasco ha volgut continuar amb el mateix tema: «Vull destacar que quan vas veure que em derivaven a violència de gènere i després va sortir la portada d'aquest ésser dient 'Rocío diu que vaig intentar tirar-la per la finestra' i us diu a tots que això és mentida perquè la finestra tenia reixes, en aquell moment tu no podies haver dit 'Rocío m'ho va explicar a mi fa vint anys'?».

Patiño ha assegurat que ella va dir-ho, però Rocío ha estat contundent: «Si ho haguessis dit, hauria sortit». Tot seguit, la periodista ha intentat explicar-se dient que no podia comprovar-ho. Un argument que trontolla si tenim en compte tot el que ha explicat sense contrastar la informació.

Les reaccions dels espectadors

Tant Jorge Javier Vázquez com María Patiño han estat molt criticats a les xarxes socials per les seves actituds:

  • «Patiño, la periodista independent i justa que si té un problema o està enfadada amb tu no donarà una notícia ni desmentirà un mentider».
  • «Patiño està sent retratada. Això és història d'Espanya».
  • «M'encanta com Rocío li està callant la boca a María Patiño».
  • «Qui sobra aquesta nit és Jorge Javier Vázquez».
  • «L'audiència i, sobretot, Rocío Carrasco es mereixien un altre tipus d'entrevista en directe i no aquesta vergonya amb Jorge Javier al capdavant i Patiño volent ser l'entrevistada».

Comentaris

envia el comentari