Dos turistes dormen i pixen al mig del carrer a Barcelona

A les xarxes hi ha qui considera que el problema és la permissivitat de l'ajuntament i qui creu que el problema són els mateixos turistes

Turistes dormint al carrer a Barcelona | Joan Marca

Ja fa mesos que els veïns de Barcelona denuncien que han de conviure amb un turisme de borratxera, nociu per a la ciutat. Amb l'arribada de l'estiu els actes incívics s'han multiplicat, i les baralles, les gamberrades i els comportaments poc respectuosos amb els barcelonins són molt habituals. Fa unes setmanes, una veïna del barri de la Barceloneta va gravar, fins i tot, una parella mantenint relacions sexuals a plena llum del dia en un parc infantil, molt a prop de l'escola Mediterrània. Ara, un usuari ha compartit unes imatges a les xarxes socials, fetes per Joan Marca, on es poden veure dos turistes dormint al mig del carrer i, aparentment, «pixats», davant la sorpresa dels vianants. «Dormint la mona, pixats i en ple carrer. Doncs sí, això és Barcelona», denunciava l'home que ha publicat les fotografies.

Els turistes van orinar al mateix lloc on dormien | Joan Marca

A més, continuava escrivint que «un altre model turístic és possible». Tot això dies després que l'Ajuntament de Barcelona engegués una campanya per fomentar el turisme just i sostenible a través d'una pàgina web amb informació sobre pisos turístics i la seva legalitat. A les xarxes, però, les imatges han avivat, com és habitual, durs debats entre qui considera que el problema és «la permissivitat» del consistori, i els que creuen que són els mateixos turistes els que no se saben controlar. 


Comentaris

envia el comentari