IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Dotze consells per tenir millor sexe el 2017

Posa en pràctica un per cada mes de l'any

Consells per tenir millor sexe. | The Sun

Com tota la resta en la vida, sempre podem millorar coses en el sexe. La sexologia és una ciència que avança a grans passos i que ens pot oferir moltes solucions perquè les nostres relacions siguin més plaents. Les doctores Annabelle Knight i Tracey Coix ens ofereixen a The Sun aquests dotze consells. Una guia molt útil per tenir millor sexe el 2017.

Tingues sexe dempeus: Aquesta posició pot resultar d'allò més plaent i podreu estar cara a cara amb la vostra parella. Utilitzeu una peça del mobiliari com a suport.

Poseu-vos una bena als ulls: Eliminar el sentit de la vista és una bona manera d'estimular tots els altres sentits.

Compreu una joguina eròtica: Les joguines no són només per a ella, de fet les joguines sexuals per a home s'estan popularitzant i poden ajudar a mantenir l'erecció.

Organitzeu una escapada sexual: És una bona manera d'acabar amb la rutina i tenir intimitat. Hi ha infinitat de descomptes a Internet.

Parleu brut al llit: Està demostrat que algunes paraules resulten més excitants al llit que unes altres.

Tingues sexe quan no et vingui de gust: Dóna el primer pas al més aviat possible, és una bona manera de mantenir la teva libido estable i fomentar la relació de parella.

Tingues sexe de costat: Encara que algunes parelles siguin més flexibles que d'altres, el contacte total durant la relació sexual és positiu per a la relació.

Canvia de rol: No sempre has de ser el dominant o el submís.

Prova amb un anell de plaer: Són el complement perfecte per al sexe i estan molt de moda. Estimula les zones erògenes i no solen ser cars.

Prova amb un massatge: Els previs no han de consistir sempre en sexe oral. Estimular el sentit del tacte pot donar un enfocament diferent.

Xucla els peus: Abans de res està la higiene, però provar això pot suposar descobrir un nou fetitxe.

Aprofita les vacances: Si tots dos teniu treball, aprofiteu al màxim les vacances i desconnecteu del treball.


Comentaris

envia el comentari