Foto de Borja Prado

Els dotze personatges que Borja Prado no vol tornar a veure a Telecinco

Borja Prado pren una decisió dràstica i avisa tots els programes de la cadena

Borja Prado ha pres les regnes de Mediaset disposat a posar fre a la crisi d'audiència que arrossega des de fa mesos. El nou directiu del grup audiovisual ha entrat amb peu ferm i les seves primeres decisions ja comencen a ser visibles a la cadena. Ara, tots els programes han rebut indicacions expresses de les altes esferes que afecten directament el contingut de cadascun dels formats.

Una d'aquestes indicacions té a veure amb la filla de 'La Más Grande' i la seva presència a Telecinco. Prado entén que és una decisió complicada, però primordial per recuperar la confiança dels espectadors. Des d'ara, doncs, Rocío queda totalment vetada a Telecinco, igual que molts altres famosos que no tornaran a ser esmentats a la cadena.

Borja Prado tanca les portes a les cares més polèmiques

Borja Prado fa poc més de dos mesos que és oficialment al capdavant de Mediaset i ja es nota la dinàmica que pensa seguir d'ara endavant. I és que té clar que ha de sacrificar el que fa temps va enlairar Telecinco com a líder d'audiència per evitar el daltabaix més absolut de la seva gestió.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Amb la sortida de Paolo Vasile, molts espais temien desaparèixer o patir acomiadaments importants. 'Sálvame' va ser dels primers que va lamentar la marxa de l'italià, perdent així un dels seus màxims defensors. Però, és evident que la fórmula seguida per Vasile ja no funciona, és més, ha posat el grup audiovisual en un greu problema.

Prado està disposat a revertir l'efecte Paolo i ha pres una dràstica decisió. Segons s'ha pogut saber, Borja ha enviat una circular als diferents programes de Telecinco amb les noves normes que han de seguir rigorosament.

Imatge de Rocío Carrasco
Borja Prado prohibeix parlar de Rocío i de la seva mediàtica família | EUROPAPRESS

Aquestes noves normes tenen a veure amb les cares conegudes que, a partir d'ara, estan completament vetades. No se'n podrà parlar ni tampoc emetre imatges. Així, doncs, es tracta d'una llarga llista que encapçala la filla de 'La Más Grande' seguida d'altres famosos dels quals ja no es parlarà a Telecinco.

Entre ells es troben Fidel Albiac, Rocío Flores, Gloria Camila i el seu germà José Fernando, Ortega Cano i Rosa Benito. D'altres, com Antonio David o Marta Riesco, ja fa temps que no se'n parla i així continuarà sent. A més, se sumen a ells Kiko Rivera, Chayo Mohedano, Bárbara Rey i Olga Moreno.

Borja Prado sorprèn amb la seva radical decisió

No hi ha espai de Telecinco que no hagi rebut la circular de Borja Prado on indica expressament de quins personatges està totalment prohibit parlar-ne. Sobretot perquè són famosos que han generat hores de televisió i que actualment són notícia.

Un exemple n'és l'exdona d'Ángel Cristo, que fa uns dies va aparèixer a 'Chester', on va parlar sobre la seva suposada relació amb l'emèrit. En altre temps, amb això n'hi hauria hagut prou perquè la resta de programes aprofundissin en la seva història, però amb la decisió de Prado, la possibilitat queda totalment descartada.

Imatge d'Adela González i Jorge Javier Vázquez presentant 'Sálvame'
Borja Prado envia una circular a totes les redaccions dels programes | MEDIASET

Per a molts, el més cridaner és que entre els vetats es trobi Rociíto. La seva reaparició va causar un gran enrenou i va aconseguir, durant cert temps, posar fora de perill la cadena. No obstant això, hi va haver una clara divisió a l'audiència que va afectar negativament els resultats posteriors.

Tot allò relacionat amb ella i la seva família mediàtica només ha portat problemes a la cadena de Fuencarral i ara volen revertir-los. Per això, les redaccions dels diferents programes han posat fil a l'agulla per complir les indicacions dels seus caps amb greus dificultats.

A la circular que han rebut, queda molt clar que no es pot parlar dels personatges vetats, però tampoc emetre imatges seves. Això complica la tasca dels redactors, ja que la recerca de documentació es fa molt més costosa. «Si, per exemple, es vol treure unes imatges de Belén Esteban en què apareix una d'aquestes persones vetades de fons, se n'hauria de buscar d'altres», expliquen.