Muntatge amb fotos d'Isa Pantoja amb el seu fill Alberto.

El drama d'Albertito, el fill d'Isa Pantoja i que la seva mare assumeix en silenci

Isa Pantoja no es pot creure la situació que ha hagut de viure Albertito

Albertito és el fill d'Isa Pantoja i ahir, 7 de març, va fer 8 anys. Aquest dia va ser molt especial per a ell perquè va rebre l'afecte de tots els familiars i amics. Bé, no de tots, perquè hi va haver una persona que no va tenir per a ell cap felicitació pública, cosa que li va causar un gran dolor.

Qui s'ha oblidat de tenir unes paraules afectuoses pel nen ha estat el seu oncle, Kiko Rivera. Un gest aquest que, a més del petit, ha provocat ràbia i desil·lusió a Isa. I és que aquesta, encara que no es parla amb el seu germà, té clar que els nens han de mantenir-se al marge dels problemes.

Albertito, el fill d'Isa Pantoja, no rep la felicitació de Kiko Rivera

Sempre, fins ara, el petit d'Isa Pantoja havia rebut la felicitació pública del cantant. Cada any li dedicava unes paraules a les seves xarxes socials el dia del seu aniversari. Tot i això, aquest 2022, per primera vegada, no ha estat així.

El conflicte que el seu oncle i la seva mare mantenen ha esquitxat el nen, que s'ha quedat sense el gest afectuós del DJ. Segurament això ha enfadat encara més a Isa. Vaja, que no li perdonarà el que ha passat.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Isa Pantoja no perdonarà el gest tan lleig de Kiko Rivera. | CatalunyaDiari

Aquest detall tan lleig arruïna encara més el conflicte que travessen i que es va iniciar amb unes polèmiques declaracions de Rivera sobre ella. Cal recordar que va revelar que la col·laboradora es va voler tallar les venes en una ocasió. Però no només això, també va arribar a afirmar que li era igual el que li passés.

Totes aquestes paraules van ferir a Isa Pantoja i la van portar a anunciar que prendria mesures legals contra ell.

Per tant, podem dir que un altre problema s'interposa en l'acostament entre germans. Mentrestant, passa tot el contrari entre Kiko i Cayetano Rivera. Cada vegada estan més units, per això el cantant ha assistit a la festa d'aniversari del fill del torero, que té 4 anys.

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
Kiko Rivera no ha felicitat públicament a Albertito, però sí que hi ha assistit a la festa d'aniversari del fill de Cayetano Rivera. | GTRES

Albertito rep altres felicitacions importants com la d'Isa Pantoja

Tot i que el menor s'ha quedat sense l'afecte del seu oncle, ha rebut públicament el d'altres persones molt importants per a ell. Així, per exemple, Isa Pantoja no ha dubtat a compartir al seu compte d'Instagram diverses imatges del seu fill. I aquestes les ha acompanyat del següent comentari: «Avui fa anys el rei de la casa, el meu Alberto».

«Sembla que va ser ahir quan el vaig tenir als meus braços per primera vegada. 8 anys després, ser mare ha superat totes les meves expectatives. Ens tocava créixer i vaja si vam créixer, t'estimo».

Anabel Pantoja, la seva tia, també l'estima molt i no s'ha oblidat del seu aniversari. Per desitjar-li el millor, ha compartit a les seves xarxes socials diverses fotografies de tots dos. Amb elles ha escrit: «No puc explicar i demostrar el que ets per a mi en deu imatges».

«Gràcies, Isa, per regalar-me aquesta sensació i aquest sentiment tan bonic. Feliç aniversari a la meva vida. T'estima la tata».

De la mateixa manera, tampoc no se n'ha volgut oblidar Asraf Beno, el nòvio d'Isa Pantoja. Aquest ha pujat al seu Instagram una imatge junts i unes paraules molt afectuoses: «Felicitats al meu nadó. 8 anys ja i sembla que va ser ahir quan et vaig conèixer amb 4 anyets».

«T'estimo molt. M'has ensenyat moltes coses a la vida i, encara que no siguis fill meu, t'estimo com si ho fossis. Felicitats bb».