Adara Molinero plorant en un plató de televisió

Dràstica decisió d'Adara Molinero amb el menjar per la seva malaltia: «He canviat»

La relació entre la famosa i el menjar no ha estat la mateixa des del diagnòstic de la seva malaltia

Adara Molinero es mostra feliç a les xarxes, sobretot per Instagram: està acabant de construir la seva nova llar, la seva relació amb Rodri Fuentes va molt bé... però, com tots, no és aliena a patir problemes relacionats amb la salut.

La tan estimada guanyadora de 'GH Vip' és coneguda per ser sincera i no témer mostrar-se vulnerable davant les càmeres. Per això, ha compartit amb els seus seguidors com l'està afectant la malaltia recent que li han diagnosticat i les conseqüències que està tenint sobre la seva salut. Afortunadament, sempre s'ha sentit acompanyada i compresa pels més de 835.000 seguidors que té a Instagram.

La malaltia que arrossega l'excol·laboradora

La influencer no ha dubtat a obrir-se i ha fet públic que li han diagnosticat una infecció estomacal que li està dificultant viure amb normalitat. Declara que es penedeix de no haver consultat abans un especialista, però es mostra positiva en parlar de la seva recuperació.

Adara Molinero a Instagram
Els freqüents vòmits l'han obligada a canviar la dieta | INSTAGRAM (@ADARA_MOLINERO)

Els metges han confirmat que pateix una infecció per Helicobacter pylori, una malaltia causada per uns bacteris que afecten directament el sistema gastrointestinal. Entre els símptomes més comuns apareixen la inflor i el dolor abdominal, encara que n'hi ha qui fins i tot experimenta pèrdua de gana i de pes.

El tractament que està rebent per aquesta infecció està compost per 12 pastilles al dia d'antibiòtics, una xifra força considerable. A més, la col·laboradora de Mediaset confessa haver sentit preocupació en veure que estava pitjor en medicar-se.

«M'he passat vomitant durant 3 dies i ara ja sembla que veig la llum...», afirmava recentment mitjançant stories al seu compte d'Instagram. Aquest fet ha provocat que la influencer cregués que pateix una mica més greu, però no és el cas.

Tot i això, ha tranquil·litzat els seus seguidors confirmant que és un procés natural provocat per la medicació. A més, els agraeix haver rebut tants missatges de suport, sobretot, dels que també pateixen o han patit la mateixa malaltia.

Els canvis dràstics en la seva alimentació

Un cop coneguda la causa del seu malestar, la influencer s'ha posat en mans d'especialistes per recuperar-se com més aviat millor. No només està prenent medicació, sinó que també ha pres una decisió dràstica sobre els seus hàbits alimentaris.

Adara Molinero enxampada al carrer amb el cabell llarg, abric negre i una samarreta groga
Adara Molinero ha hagut de fer canvis a la seva dieta | GTRES

Per recuperar-se degudament, ha hagut de fer sacrificis que es reflecteixen en com i què menja. I és que l'alimentació està jugant un paper molt important en l'anhelada recuperació de la que fos concursant de 'GH'.

La seva determinació s'ha vist reflectida en els aliments que està incorporant a la seva dieta i, pel que sembla, estan tenint efectes molt favorables sobre el seu problema. El primer canvi ha estat introduir aliments «supernets», adjectiu que ella mateixa els atribueix. És a dir, ha optat per aliments poc pesats a l'hora de digerir-los i que contenen valors nutricionals molt saludables.

Ja ha començat a notar canvis

Entre ells, destaca la presència de peix blanc, verdures, creïlla cuita... A més, no dubta a apostar per aliments com les fruites. D'altra banda, assenyala positivament com l'estan ajudant alguns suplements naturals. Ha destacat els següents: «Aloe vera, que ho seguiré prenent després d'acabar l'antibiòtic; l'Omega 7, que és brutal i ho estic notant moltíssim; i finalment la glutamina».

La col·laboradora confirma que ja ha començat a notar positivament l'efecte d'aquests canvis, ja que cada dia se sent una mica millor perquè està protegint el seu estómac. Segurament, no triguem a presenciar la seva millora. Encara que alguna cosa és clara, de moment, haurà de deixar de banda la xocolata, la que fos el culpable d'una gran quantitat de discussions durant el seu pas per 'GH'.