rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

El Suprem permetrà el trasllat dels presos a Catalunya

Belén Esteban confessa la seva addicció a les drogues: «Sóc conscient que podria haver mort»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha deixat bocabadat tothom en abordar la problemàtica
Belén Esteban en 'Sálvame' | Telecinco

 

Belén Esteban es troba en plena 'gira' pels platós després de guanyar el judici contra Toño Sanchís per tercera vegada. El passat diumenge, 22 d'abril, la col·laboradora va aparèixer a ‘Viva la vida’ per fer una mirada retrospecciva del temps i valorar la pugna judicial amb Sanchís.

 

«Després de la tensió d'aquests dies, ara ho estic passant força malament i estic insuportable. Ho hem passat molt malament, però estic bé», ha explicat la mateixa Esteban mentre recalcava: «He tingut molta tensió acumulada, crec que serà per això». 

 

Belén millora en el seu estat de salut

Va ser una de les notícies del dia. Toñi Moreno, presentadora del programa esmentat, va voler preguntar-li per com l'havia afectat tota aquesta tensió a la diabetis que patia: «Fa dos mesos em van posar la bomba d'insulina i m'ha anat bé. Però quan estàs molt nerviosa, el sucre se't dispara». 

«Estic guanyant en qualitat de vida perquè també he perdut una mica de pes, el cos es va regulant», va revelar la mateixa Esteban mentre al·legava que estava «molt agraïda» a la Seguretat Social. «Gràcies a Déu estic molt bé, però el cert és que porto molts anys de lluita», va afegir la col·laboradora televisiva. 

 

Els seus problemes amb les drogues

Va ser en aquest instant, però, quan Esteban no va poder reprimir les llàgrimes i va comentar: «Vaig tenir un problema que tothom sap, del qual ja s'ha informat força. L'any 2011, de fet, va ser l'any que més diners em van fer falta i ho vaig passar francament malament».

 

«No m'agrada parlar d'aquest tema, però un dia em van agafar tres companys de feina. En Jorge Javier Vázquez, en Raúl Prieto i en David Valldeperas, els directors de 'Sálvame', i em va dir que, si seguia així, em moriria».

 

«Van ser ells qui em van buscar un metge i al final m'en vaig sortir. Sóc conscient que podia haver mort. Però aquí estic», va explicar Belén Esteban.

 

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris