Les dues preguntes de Rosa Benito a Rocío Carrasco sobre la pallissa de la seva filla

L'exdona d'Amador Mohedano segueix opinant sobre la docusèrie de la seva neboda a 'Ya es mediodía'

Rosa Benito segueix sense entendre l'actitud de Rocío Carrasco envers la seva filla. Malgrat que l'exdona d'Amador Mohedano ha relaxat s'ha relaxat pel que fa al discurs contra la seva neboda, també ha aprofitat les intervencions que ha fet a 'Ya es mediodía' per mostrar un posicionament clar a favor de Rocío Flores. «Jo li dono suport, sempre li he donat suport. Jo no estic ni amb l'Antonio David ni amb ningú; la família volem tenir relació amb aquests dos nens que no tenen la culpa de tenir dos pares separats i que s'odien», advertia fa uns dies la col·laboradora de Telecinco deixant entreveure que està preocupada pels fills de Carrasco i Flores.

Rosa Benito en nombroses ocasions ha qüestionat el testimoni de Rocío Carrasco a Telecinco, i ara ha volgut acostar postures amb la seva neboda mostrant-li suport públicament amb un missatge conciliador ple d'afecte. «Tota la família ha estat sempre amb ella: els seus tiets, els seus cosins... Ha estat el centre de tots, tots li hem donat suport. És una nena estimada, tot i les distàncies. Jo també me l'estimo. Si ella despenja el telèfon i em diu "tieta, et necessito", jo hi seré sense dubtar-ho ni un segon. Ho tinc superclar», assenyalava la tieta de Rociíto.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rosa Benito situa per primer cop Antonio David al focus de les crítiques

Però més enllà de mostrar suport a Rocío Carrasco, Rosa Benito ha aprofitat la seva intervenció com a col·laboradora a 'Ya es medidía' per sentenciar públicament contra Antonio David, a qui acusa d'haver comercialitzat amb els fills durant tots aquests anys «El que fa l'Antonio David és vergonyós. No pots comercialitzar constantment amb la teva filla i destrossar la seva mare. Ja n'hi ha prou! Cuidem aquests nens. Quantes portades ha fet aquest home posant verda la que va ser la seva dona i perjudicant la seva filla?», deia aquest mateix dilluns després d'escoltar algunes de les declaracions de l'exguàrdia civil sobre l'agressió de Rocío Flores a la seva mare. 

«La meva filla va haver d'escoltar comentaris molt lletjos com ara "no pararé fins que el teu pare entri a la presó" i va haver de saltar i dir "fins aquí, ja n'hi ha prou d'aquest abús". La Rocío parlava de mi als meus fills com si jo fos el dimoni... », declarava Antonio David a 'Lecturas' el 2019, en un intent de justificar la pallissa que la seva filla va propinar a Rociíto.

Les dues preguntes de Rosa Benito a Rocío Carrasco sobre la pallissa de la seva filla

No obstant això, que s'hagi posicionat parcialment a favor de la seva neboda i hagi carregat contra Antonio David no vol dir que Rosa Benito defensi el testimoni de Rocío Carrasco. De fet, la que va ser cunyada de Rocío Jurado segueix tenint molts dubtes sobre l'episodi de violència patit per Rociíto a mans de la seva filla. «Això s'ha de viure. Qui de veritat ho sap són elles dues. Però a mi em falta gent. On era el Fidel (Albiac)? On era el nen?», es demanava Rosa Benito amb un to que qüestiona la veracitat del relat de Carrasco.

Tot i reconèixer que no tenia coneixement de l'agressió ocorreguda fa nou anys, l'exdona d'Amador Mohedano no entén com una mare pot explicar un episodi que deixa la seva filla per terra. «Entre el pare i la mare, aquesta nena ja només falta que sigui com Escarlata. Marcar-la amb un ferro de maltractadora de per vida. Aquesta criatura ja no aixecarà el cap. És molt dur el que està vivint. Per part d'un i de l'altre, del pare i de la mare. Sempre se l'assenyalarà de maltractadora, i això és... molt injust», deia Rosa Benito mostrant novament suport a Rocío Flores.

Les dues preguntes que l'exdona d'Amador Mohedano ha llançat encara no tenen resposta, ja que fins ara el tema només s'ha tractat per sobre a l'entrevista especial a Carrasco que es va fer en directe a 'Sálvame' i que s'abordarà amb profunditat al vuitè capítol de la docusèrie.


Comentaris

envia el comentari