Dulceida, escridassada i insultada mentre punxava com a DJ a la festa d'un creuer

La 'influencer' va rebre crits com «fora» o «ximple»

 

Dulceida tornava del seu viatge a Los Angeles per ser al festival Coachella, i embarcava directament en el creuer Desalia Ron Barceló. Aquest vaixell fa un recorregut per les aigües del Mediterrani i aquest cap de setmana acollia diverses estrelles de les xarxes socials com The Tripletz, Gigi Vives, Pam o la pròpia Aída Domenech. La noia, durant el primer dia va decidir no fer-se fotos amb els seus fans i descansar per recuperar-se del jet lag.

Potser va ser aquest desinterès pels seus seguidors durant el seu primer dia a bord, el que va fer que quan la blocaire de moda a Espanya pugés a fer de DJ a una de les festes del creuer, el públic la rebés entre esbroncades i crits com «ximple» o «fora». A més, en un intent de defensar a la seva amiga, Gigi Vives li va fer una botifarra al públic, el que va encendre més els assistents.

 

Malgrat aquest incident, Dulceida va continuar amb la festa com si res i no va dubtar a fer-se fotos i signar autògrafs a tots els que l'hi demanaven. A més, la 'influencer' aprofitar per pujar diverses fotos i històries sobre la seva experiència al Desalia Ron Barceló, fent que el moment de l'escenari quedés com una anècdota del viatge.