Belén Esteban en una imagen antigua

El revés que acaba de patir l'empresa de Belén Esteban

La seva marca de decoració s'ha vist seriosament afectada per la crisi del coronavirus

Dur revés per als negocis  de  Belén Esteban. La seva marca de decoració, Home Decor, no passa pel seu millor moment en plena pandèmia del coronavirus. Des de la web 'Look' han informat de la reculada important que ha patit en les vendes: «Després del Covid-19 han baixat completament fins a ser residuals. Teníem molt estoc i per aquest motiu hem fet descomptes», assegura el responsable de comunicació digital de la companyia.

La seva primera col·lecció de Home Decor estava formada per tres espelmes perfumades anomenades  'Royal Rose', 'Royal Black' i 'Royal Petit'. La seva acollida per part de públic va ser excel·lent, donada la seva gran qualitat i olor. Però la situació ha canviat i molt en els últims mesos.

«La gent no compra aquest producte si no ho necessita»

«Els negocis estan malament, no només el de Belén, i a la gent li costa comprar-se un article com aquest, que no és de luxe però és innecessari, perquè és una espelma d'alta qualitat. La gent no compra aquest producte si no ho necessita. A més, el Dia del Pare i de la Mare ens ha caigut en quarantena i eren dies importants», afirmen des de Home Decor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliç dia de la mare

Una publicació compartida de Belen Esteban (@belen_esteban_home_decor) el

A més, sembla que aquestes males notícies han desanimat la col·laboradora de 'Sálvame': «Es va parar l'entusiasme del llançament. Les primeres facturacions són tan baixes que t'aixafen perquè només cobreixes costos.  Però no deixarem de fer el producte. Estàvem ja mirant fins tela dels coixins, però, per ara, no traurem més coses, ens mantindrem amb les espelmes», confessen des de la marca.

«Belén està molt afligida pel que ha passat»

Caldrà esperar que s'esgotin les existències d'espelmes perquè hi hagi més moviments: «Tenim nous preus a la web, hem reduït al màxim per a tota aquella gent que es vulgui fer un capritx post-COVID. Estem intentant que es venguin les espelmes com més aviat millor per poder treure nous productes».