Tana Rivera a l'esdeveniment de Smiof

La confessió de Tana Rivera: Nous problemes de salut

La neta de la Duquessa d'Alba encara no s'ha pogut retrobar amb la seva mare

 

A Tana Rivera, la filla d'Eugenia Martínez de Irujo i de Fran Rivera, la salut li ha jugat males passades en els últims temps. I és que abans de la pandèmia, la jove va preocupar al seu entorn per uns marejos  que va patir, dels que per sort ja s'ha recuperat.

 

Ara però, durant aquests mesos de  confinament, la neta de la duquessa d'Alba ha patit coronavirus, encara que, segons ha comentat ella mateixa, es troba perfectament i ja està totalment recuperada de la malaltia.

 

Pèrdua d'olfacte i febre

«He tingut una mica de tot, l'olfacte  també el vaig perdre, però poca febre, encara que bastant malestar»,assegurava recentment als seus amics. També ha volgut tranquil·litzar el seu entorn assegurant que no era contagiosa i que no calia preocupar-se: «Ja no contagio. Si no, no m'hagués deixat el meu pare venir a veure els meus germans», afirmava fent referència als seus germanastres petits, Carmen i Curro, fills de l'extorero Fran Rivera i la seva dona, Lourdes Montes.

 

De moment però, no ha pogut reunir-se amb la seva mare, Eugenia Martínez de Irujo, de la que porta separada tres mesos des que va començar la pandèmia, ja que Tana ha passat el  confinament a casa del seu pare a Ronda, molt lluny de Madrid, on resideix la seva mare junt amb el seu marit, Narcís Rebollo.

 

Tot i que la  desescalada ja és un fet, la mobilitat entre certes comunitats autònomes encara no està permesa, així que hauran d'esperar una mica més abans de l'anhelat retrobament entre mare i filla.

 

Mentrestant, la jove segueix bolcada en els seus estudis d'ADE.  Abans de la pandèmia va aconseguir un lloc com a becària en una prestigiosa empresa que s'encarrega d'organitzar concerts i festivals i que respon al nom de Global Talent Services, on també treballa el marit de la seva mare.