Chelo García Cortés i Mila Ximénez protagonitzen una baralla que acaba en plors

Ximénez ha criticat la parella sentimental de Garcia Cortés titllant-la d'«aprofitada»
Entre Mila Ximénez i Chelo García ha esclatat un dur enfrontament | TELECINCO

 

Després que Chelo Garcia Cortés hagi tornat del seu concurs a ‘Supervivientes’ i hagi gaudit d'unes merescudes vacances, el moment més esperat era la retrobada entre ella i els seus companys de ‘Sálvame’. Aquest moment però, es va esgarriar per culpa del fort enfrontament que es va donar entre ella i Mila Ximénez, una baralla que va produir que Chelo abandonés el plató.

 

Així doncs, aquest darrer dilluns, la col·laboradora es retrobava amb els seus companys de programa, i si bé tot va anar molt bé al principi, de seguida va intervenir Mila Ximénez que havia estat molt crítica amb la seva dona durant l’estada de Chelo a ‘Supervivientes’, per la qual cosa Chelo li va voler preguntar el perquè de tanta crítica i Mila va respondre de manera contundent: «Perquè m’ha tocat els collons durant dos mesos i mig’».

Mila Ximénez considera que l'esposa de Chelo viu d'ella

Amb aquesta declaració d’intencions començava la seva discussió, una resposta que no ha agradat gens a Chelo: «A mi m’ha dolgut molt el que has dit de Marta, que és la meva dona i amb qui visc molt feliç. Fa 29 anys que estic amb ella i tu no ets ningú per jutjar la meva vida amb ella». Davant d'aquestes declaracions, Mila Ximénez no s‘ha estat de res i ha seguit carregant contra la dona de Chelo: «És una pocavergonya i una mantinguda i ha venut la seva mare i la seva parella per diners».

 

Cada cop la cosa s’anava posant més seriosa, i Chelo es començava a alterar per moments: «No li faltis més al respecte ni l’insultis», a la qual cosa Mila ha respost: «El respecte me l’ha començat faltant ella. En el moment que comença a faltar al respecte, jo li falto més». Davant d’això Chelo s’ha aixecat de la cadira molt enfadada per dir-li a la seva companya: «Critica a Marta com a defensora. Però no diguis que és una mantinguda».

 

Chelo García Cortés ha defensat la seva esposa dels atacs de Mila Ximénez | TELECINCO

 

Però Mila Ximénez no estava disposada a rebaixar ni una mica el seu grau de cabreig contra la que ha qualificat de «vividora», explicant-li a Chelo que el que realment passa és que la seva dona s’aprofita d’ella: «El dia que t’adonis que no t’estima com tu a ella i que no t’està recolzant en res, com ha demostrat a ‘Supervivientes’, aquell dia hi haurà una relació d’igualtat, que és el que ara no teniu. (...)»

 

 

«Si jo hagués trobat una persona com Marta, al cap de dos anys l’hauria engegat i li hagués dit que es posés a treballar». Ha estat llavors quan Chelo ha esclatat, s’ha negat a respondre més i ha abandonat el plató entre llàgrimes. Tot i la duresa de la situació, Ximénez no ha volgut deixar les coses així i l'ha anat a buscar per fer les paus amb una forta abraçada.

També et pot interessar...