Entre Mila Ximénez i Chelo García ha esclatat un dur enfrontament

Chelo García Cortés i Mila Ximénez protagonitzen una baralla que acaba en plors

Ximénez ha criticat la parella sentimental de Garcia Cortés titllant-la d'«aprofitada»

Després que Chelo Garcia Cortés hagi tornat del seu concurs a ‘Supervivientes’ i hagi gaudit d'unes merescudes vacances, el moment més esperat era la retrobada entre ella i els seus companys de ‘Sálvame’. Aquest moment però, es va esgarriar per culpa del fort enfrontament que es va donar entre ella i Mila Ximénez, una baralla que va produir que Chelo abandonés el plató.

Així doncs, aquest darrer dilluns, la col·laboradora es retrobava amb els seus companys de programa, i si bé tot va anar molt bé al principi, de seguida va intervenir Mila Ximénez que havia estat molt crítica amb la seva dona durant l’estada de Chelo a ‘Supervivientes’, per la qual cosa Chelo li va voler preguntar el perquè de tanta crítica i Mila va respondre de manera contundent: «Perquè m’ha tocat els collons durant dos mesos i mig’».

Mila Ximénez considera que l'esposa de Chelo viu d'ella

Amb aquesta declaració d’intencions començava la seva discussió, una resposta que no ha agradat gens a Chelo: «A mi m’ha dolgut molt el que has dit de Marta, que és la meva dona i amb qui visc molt feliç. Fa 29 anys que estic amb ella i tu no ets ningú per jutjar la meva vida amb ella». Davant d'aquestes declaracions, Mila Ximénez no s‘ha estat de res i ha seguit carregant contra la dona de Chelo: «És una pocavergonya i una mantinguda i ha venut la seva mare i la seva parella per diners».

Cada cop la cosa s’anava posant més seriosa, i Chelo es començava a alterar per moments: «No li faltis més al respecte ni l’insultis», a la qual cosa Mila ha respost: «El respecte me l’ha començat faltant ella. En el moment que comença a faltar al respecte, jo li falto més». Davant d’això Chelo s’ha aixecat de la cadira molt enfadada per dir-li a la seva companya: «Critica a Marta com a defensora.  Però no diguis que és una mantinguda».

 

Chelo García Cortés ha defensat la seva esposa dels atacs de Mila Ximénez
Chelo García Cortés ha defensat la seva esposa dels atacs de Mila Ximénez | TELECINCO

 

Però Mila Ximénez no estava disposada a rebaixar ni una mica el seu grau de cabreig contra la que ha qualificat de «vividora», explicant-li a Chelo que el que realment passa és que la seva dona s’aprofita d’ella: «El dia que t’adonis que no t’estima com tu a ella i que no t’està recolzant en res, com ha demostrat a ‘Supervivientes’, aquell dia hi haurà una relació d’igualtat, que és el que ara no teniu. (...)» 

«Si jo hagués trobat una persona com Marta, al cap de dos anys l’hauria engegat i li hagués dit que es posés a treballar». Ha estat llavors quan Chelo ha esclatat, s’ha negat a respondre més i ha abandonat el plató entre llàgrimes. Tot i la duresa de la situació, Ximénez no ha volgut deixar les coses així i l'ha anat a buscar per fer les paus amb una forta abraçada.

També et pot interessar...