Dures crítiques al vestit escollit per Ana Boyer per al seu casament amb Fernando Verdasco

La parella es va casar el passat dissabte en una illa paradisíaca del Carib
Portada de la revista '¡Hola!' que mostra per primera vegada Ana Boyer i Fernando Verdasco durant el seu casament  | '¡Hola!'

 

Dissabte passat, 9 de desembre, es va celebrar per fi un dels casaments més esperats de l'any, la que unia al tenista Fernando Verdasco amb Ana Boyer, filla d'Isabel Preysler i l'exministre Miguel Boyer. Avui per fi, la revista 'Hola!' ha publicat la portada dedicada a aquest enllaç. En la imatge podem veure, per primera vegada, Ana Boyer i Fernando Verdasco vestits de nuvis. Una fotografia que ha rebut molts afalacs, però també moltíssimes crítiques.

  

  

  

Un vestit romàntic amb un detall inesperat 

 

Com es pot veure a la portada, el vestit paraula d'honor d'Ana Boyer va destacar pel seu escot amb forma de cor, un model línia de sirena amb una cotilla ajustada al seu cos. Un tall que destacava a la perfecció la seva espectacular figura.

Un dels detalls que més va cridar l'atenció, i que molts no esperaven, va ser que el teixit brodat en pallet de nacre i pedreria de cristall amb aplicacions guipur oferia la possibilitat de llevar-se les mànigues (i amb elles, el vel de tres metres i mig), cosa que Ana va fer per a la festa que es va celebrar posteriorment. 

A més del seu vestit, Ana va triar un semirrecollit adornat amb una pinta en forma de diadema baixa en plata vella i pedreria de Pronovias. A aquesta, va decidir incorporar també uns detalls florals que feien joc amb el ram creat per l'empresa espanyola Floreale. 

Quant a la joieria, a més del seu anell de compromís, va lluir una polsera, uns pendents i un penjoll de la marca Suárez. Ella mateixa va participar activament en la creació i el disseny d'aquestes peces d'essència romàntica i elaborades en or blanc amb 217 diamants en total.

 

 

Collaret, polsera i pendents d'Ana Boyer, de la Joieria Suárez | '¡Hola!'

El nuvi, en color crema

 

Per la seva banda, Fernando Verdasco va tornar a apostar per un dels seus dissenyadors favorits: Pedro del Ferro. En cas d'haver-se celebrat l'enllaç a Espanya, segurament el tenista hauria apostat per un jaqué, no obstant això, per anar a to amb l'aire del Carib, va optar per tres peces en color crema amb armilla. Aquest el va combinar amb una camisa blanca i una camisa en tons blaus i blancs.

 

Dures crítiques als vestits dels dos

 

La família Preysler és coneguda, entre altres coses, pel seu bon gust a l'hora de vestir i els seus encertats estilismes segons cada ocasió. No obstant això, sembla que Ana Boyer no ha aconseguit conquistar tothom en un dels dies més especials de la seva vida. Alguns usuaris de les xarxes socials s'han mostrat molt desencantats per l'«atreviment» de la núvia en escollir un vestit menys clàssic i desmuntable. «Quin horror, esperava una altra cosa d'ells»; «És un vestit molt horter»; «Què horripilant, quin panorama», són alguns dels comentaris que es poden llegir a internet.


Per la seva banda, Fernando Verdasco tampoc s'ha quedat exempt de mals comentaris. Molts han criticat al tenista per escollir un vestit massa clàssic i no l'habitual esmòquing. A més asseguren que l'abillament li conferia una «antiguitat gens afavoridora».