Les xarxes critiquen durament Anabel Pantoja pel seu físic

Molts dels seus detractors no han dubtat a criticar el seu cos i dir-li clarament que és «lletja» i «vella»

Anabel Pantoja a punto de llorar en 'Sálvame'
Anabel Pantoja a punt de començar a plorar a 'Sálvame' | Telecinco

El seu aspecte físic ha provocat que, novament, Anabel Pantoja hagi hagut de fer front als seus detractors a les xarxes socials. La neboda d’Isabel Pantoja ha tornat a rebre innumerables crítiques pel seu cos a Instagram després de publicar fotografies en roba de bany mostrant-se tal com és.

La gran majoria de comentaris han criticat durament la seva constitució, titllant-la de «grassa», «vella» i fins i tot «lletja». No és el primer cop que Anabel ha de suportar aquest tipus de comentaris ofensius a les fotografies que penja però, aquest cop, no ha volgut quedar-se al marge i ha contestat a tots aquells que opinen sobre el seu físic.

 

L'han titllat de «grassa», «vella» i «lletja»

«No ho entenc. Encara continuo sense entendre que us fiqueu a una foto d’algú que no seguiu, per dir-li grassa, lletja, cavall, para de menjar, vella, patètica…», ha compartit Anabel Pantoja al seu ‘Instagram Stories’. A més, ha afegit: «M’encanta menjar, no sóc guapa, alguns cops semblo vella, és clar, ja tinc 32… però el més important, sóc feliç».

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha rebut immediatament el suport dels seus fans incondicionals, que han escrit una infinitat de comentaris de rebuig cap a les persones que critiquen sense parar cada part del cos d’Anabel. Han hagut de sortir al pas d’aquells que, a més d’insultar dient que li sobren uns quilos de més, arriben a preguntar-li si està embarassada per tenir aquest cos.

 

Anabel sempre és qüestionada

Però Pantoja es troba molt bé i ella està molt orgullosa del físic que ha aconseguit. Fa uns anys es va sotmetre a una operació de reducció d'estómac per a perdre pes i va arribar a baixar 30 quilos. Un gran esforç que li ha valgut la pena i no està disposada al fet que ningú li espatlli, criticant-la pel seu físic. 

Encara que com apunten molts dels seus fans, els que la critiquen ho fan perquè l'envegen. De fet, han sigut les seves últimes fotografies les que han suscitat aquests comentaris. En elles, es pot veure a Anabel Pantoja gaudint de l'estiu a les paradisíaques platges de Gran Canària i, fins i tot, de Puerto Rico, on ha viatjat amb la seva parella, Omar Sánchez.


Comentaris

envia el comentari