Durex i l'aplicació de repartiment a domicili Glovo volen portar condons a domicili en quinze minuts

Les dues marques estan negociant oferir aquest servei en temps rècord

L'aplicació Glovo podria facilitar-te aquest servei. | Cedida

Demanar preservatius i tenir-los a la porta de casa en quinze minuts. Aquest és el nou servei que estan negociant Durex i l'aplicació de repartiment a domicili Glovo. Les dues parts confirmen que estan mantenint reunions per anar tancant els detalls d'aquesta col·laboració i comenten que hi ha un interès darrere.

Glovo és una empresa emergent catalana que es dedica a portar gairebé qualsevol cosa que es vulgui tenir a casa o al lloc que sigui en menys de 60 minuts. Ara, si les negociacions amb la marca de condons britànica arriben a bon port, aquest temps es veuria reduït en un quart d'hora, tot un rècord que podria salvar a més d'una persona d'una situació incòmoda.

Segons informa 'OK Diario', la notícia ha estat anunciada pel director executiu de Glovo, Óscar Pierre, en la ponència «Estafi4Networking Revolution» celebrada a Barcelona, assegurant que, si hi ha alguna cosa que els fa únics, és que «l'usuari pot demanar el que vulgui i dins d'aquest 'el que vulgui' aviat esperem que siguin possibles també els preservatius».


Comentaris

envia el comentari