Duríssimes crítiques pòstumes a Carme Chacón per part de l'organització juvenil Arran

Han publicat un seguit de tuits recordant els actes que, asseguren, la socialista va fer contra la classe treballadora, acusant-la de «criminal»

El passat diumenge vam conèixer la notícia de la mort de l’exministra de Defensa Carme Chacón. Des de llavors, no hem deixat de veure comentaris de condol per a la socialista, de molts personatges públics i organitzacions. Però no tothom plora la pèrdua de Chacón. Hi ha persones que no li perdonen certs actes que va fer en el passat i es neguen a lamentar que ja no estigui entre nosaltres, molt indignats perquè la gent la recordi com una heroïna.

És el cas de l'organització política Arran. Aquesta organització de joves, que defensen la independència dels Països Catalans socialistes i feministes, han publicat un seguit de tuits recordant els actes que, asseguren, Chacón va fer contra la classe treballadora. L’acusen d’haver estat una criminal, d’haver fet terrorisme d’estat, provocant morts indirectes, i a més, denuncien que va ser ella l’autora dels anomenats 'desnonaments exprés'. Així doncs, en contra d’aquells que enalteixen la seva figura, Arran intenta treure de nou a la llum tots aquests delicats assumptes. 


Comentaris

envia el comentari